Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katamaranın son hali sayılır. Macunlandı şaft olmadığından sipariş bekleniyor. muhtemelen bugün ptt kapımı çalar. Devam edeceğim hafta sonu
[attachimg=1]
Vayy çok güzel olmuş Fatih Bey, tam bir hız makinesi olacak sanırım. Merakla bekliyoruz ilk uçuş videosunu, uçuş diyorum çünkü yarı yarıya uçarak gidecek bence.
Valla Kadir bey, ozellikle gorsel isi tamamen zevk meselesi. Oncelikle sizin kendinizin begenmesi esas Mesela benim begendigimi baskasi begenmez, ben de onun begendigine begenmeye bilirim. Ama ben sizin calismasiniz begendim, siz de begendiniz aynen devam
Elinize sağlık Kadir bey , bence harika olmuş , genelde birşey üretmeden hazır almaya alışmış zihniyetler yapar olumsuz yorumları, ama biz emek ve işçiliğin değerini bilenler böyle acımasız yorum yapamayız.Biliriz çünkü o işin altında yatan sıkıntıyı , harcanan zamanı ve verilen emeğin değerini.
Kesinlikle çok güzel olmuş , su üzerinde süzüldüğü videoları merakla bekliyoruz....