Ömer YARAR Yeni Uye Katılım 24 Ara 2019 Mesajlar 9 Tepkime puanı 18 Yaş 24 Konum Ankara Çankaya İlgi Alanı Uçak 5 Şub 2024 #16 Çok teşekkür ederim Mehmet hocam estağfurullah, FBL için revizeye bakacağım, kolayliklar diliyorum.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 5 Şub 2024 #17 Ömer YARAR' Alıntı: Çok teşekkür ederim Mehmet hocam estağfurullah, FBL için revizeye bakacağım, kolayliklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... FBL ile ilgili konular şunlar. FBL- Fylarless Helikopterlerde Kumanda ve Elektronik Ayar / Setup Konu Indeksi Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol FBL / Stabilizasyon Konu Indeksi Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol FLYBARLESS Helikopter Ne Demektir ? Son Zamanlarda Neden Artmıştır Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Flybarlı (FB) ile Flybarless (FBL) Heli arasındaki Temel Farklar / Benzerlikler Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ömer YARAR
Ömer YARAR' Alıntı: Çok teşekkür ederim Mehmet hocam estağfurullah, FBL için revizeye bakacağım, kolayliklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... FBL ile ilgili konular şunlar. FBL- Fylarless Helikopterlerde Kumanda ve Elektronik Ayar / Setup Konu Indeksi Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol FBL / Stabilizasyon Konu Indeksi Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol FLYBARLESS Helikopter Ne Demektir ? Son Zamanlarda Neden Artmıştır Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Flybarlı (FB) ile Flybarless (FBL) Heli arasındaki Temel Farklar / Benzerlikler Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol