RC ERA C189 helikopter ..

TÜRKALP KUCUR

Çalışkan Uye
Katılım
29 Şub 2020
Mesajlar
319
Tepkime puanı
498
Yaş
43
Konum
İSTANBUL
İlgi Alanı
Hepsi
Merhabalar..

Youtube ai artık bana rc videoları öneriyor sağolsun, ben de Amerikalı bir kardeşimizin attığı videoyu sizinle paylaşmak istedim. yeni başlayanlar için ideal diyorlar.. fikriniz?


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Vay Ali Shanmad :D Bu arkadaş hala devam ediyor mu model inceleme videolarına ?

Bu arada modele gelirsek. Güzel bir model ama pilotaj anlamında bir şey kazandırmaz ne yazık ki. Çünkü 4 kanal. ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Sagolsun Noyel Baba'miz, PTT ve gumrukculer beraber calisip yilbasindan once yetistirmisler. Hava izin verirse haftasonu test ederim diye umuyorum. Suan icin gozume carpan olumsuz tek sey, modeli orijinal kutusunda muhafaz edememek. Kutuya tekrar yerlestirmek icin, skidleri sokmek gerekiyor.
 
C189 MD500'u çok sevsem de, kişisel olarak şiddet seven biri olmadığım için, çıktığı anda RC Era'dan Bell 206 siparişi verdim. Bugün elime ulaşan modelle ilk izlenimlerim şöyle:

RC Era, görsel olarak çok iyi bir iş çıkarmış ve neredeyse scale model detayında bir model ortaya çıkarmış. Pil dahi gövde altına saklandığından, kuyruk rotoru, kuyruk rotor motoru ve önündeki spot ışığı hariç, modelin RC olduğuna dair çok az işaret var.

Ben sipariş verirken Optic Flow ile sipariş verdim, ancak ya yanlış model gönderdiler veya Optic Flow hiçbir işe yaramıyor. MD500 ile kıyaslandığında, uçuş bakımından daha düşük performanslı diyebilirim. İkisi de aynı kumanda ile geliyor ve pitch ile direkt pitch açısı yerine uçak dikey ivmelenmesini kontrol ediliyor. Bu drone uçuyor gibi bir his veriyor ve yeni başlayanlar için kolaylık sağlasa da, model biraz hantal gibi hissi veriyor. Yine aynı şekilde MD500'de olduğu gibi, trimi çok iyi tutmuyor ve stabilizasyonun devreye girmesi yaklaşık 3 dakika sürüyor, ancak sağlam bir helikopter ve sert inişlere çok iyi dayanıklılık gösteriyor.

RC Era, bence yine çok iyi bir iş çıkarmış ve harika bir başlangıç helikopteri üretmiş. Yine de yeni başlayanlara, bu üniteyi uçurmadan önce iyi bir simülatörde başlamalarını öneririm. Bununla birlikte, fiyatına göre iyi bir RC Helikopter.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol