Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabırsızlandım simdi : ) yarısmada sadece izleyici olmak ta yeter birde sizlerle tanısmak cok iyi olcak sitedeki abilerimle kardeslerimle bu bulusmalar insanların kaynasmasını arttırıyo farklı insanları tanımamıza olanak saglıyor cumartesi benim isimin en yogun gunu patrona dedim gondermezsen işi bırakırım o kadar ciddiyim gelme konusunda haehauhe
mehmet bey,
kaydımı tuncay beyin araması üzerine yaptırmışdım .teklifim, kırıkkale-çorum arası servis imkanlarını kullanamıyan modelci arkadaşları (üç) belirttiğim güzergah üzeri elli km sapma ile alabilirim yani bir nevi midibüslük yapabilirim,ücretsiz .sadece ulaşım sağlayabilirim günü birlik dönüş yapacağım için.teyit için 19.06 tarihinde telefon ile ulaşılması halinde.
birde önemli bir konu var oda lipolarımızı kimin aracından dolduracağız (mobil dolum merkezi)
Son anda bi aksilik çıkmazsa ben de geliyorum. Ama sanırım yanıma model alamıyacağım. Ama zaten izlemekten de çok keyif alacağım kesin. Toplu taşıma aracıyla gelmeyi düşünüyorum. Bu bölgeden katılan olsaydı özel araçla da gelinebilirdi.
Son anda bi aksilik çıkmazsa ben de geliyorum. Ama sanırım yanıma model alamıyacağım. Ama zaten izlemekten de çok keyif alacağım kesin. Toplu taşıma aracıyla gelmeyi düşünüyorum. Bu bölgeden katılan olsaydı özel araçla da gelinebilirdi.