B Burak Ağcayazı Çalışkan Uye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 401 Tepkime puanı 902 Yaş 39 Konum ankara İlgi Alanı Uçak 17 Mar 2020 #46 aman beni cagirma ucusa ! Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Selçuk Erdoğmuş
Selçuk Erdoğmuş Tecrübeli Uye Katılım 1 Şub 2019 Mesajlar 863 Tepkime puanı 1,781 Yaş 38 Konum Ankara Web sitesi www.lazersanatevi.com İlgi Alanı Uçak 17 Mar 2020 #47 Burak Ağcayazı' Alıntı: aman beni cagirma ucusa ! Genişletmek için tıkla ... Haksızlık mı ediyorsun acaba.? Çağırıyorum da sen gelmiyor olabilir misin? Sen git Gölbaşında FPV uçağını uçur. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Burak Ağcayazı' Alıntı: aman beni cagirma ucusa ! Genişletmek için tıkla ... Haksızlık mı ediyorsun acaba.? Çağırıyorum da sen gelmiyor olabilir misin? Sen git Gölbaşında FPV uçağını uçur.
B Burak Ağcayazı Çalışkan Uye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 401 Tepkime puanı 902 Yaş 39 Konum ankara İlgi Alanı Uçak 17 Mar 2020 #48 Selçuk Erdoğmuş' Alıntı: Haksızlık mı ediyorsun acaba.? Çağırıyorum da sen gelmiyor olabilir misin? Sen git Gölbaşında FPV uçağını uçur. Genişletmek için tıkla ... senin icin yaptim bunu Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Selçuk Erdoğmuş
Selçuk Erdoğmuş' Alıntı: Haksızlık mı ediyorsun acaba.? Çağırıyorum da sen gelmiyor olabilir misin? Sen git Gölbaşında FPV uçağını uçur. Genişletmek için tıkla ... senin icin yaptim bunu Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Selçuk Erdoğmuş Tecrübeli Uye Katılım 1 Şub 2019 Mesajlar 863 Tepkime puanı 1,781 Yaş 38 Konum Ankara Web sitesi www.lazersanatevi.com İlgi Alanı Uçak 17 Mar 2020 #49 Burak Ağcayazı' Alıntı: senin icin yaptim bunu Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Sen bir adetsin? Ben de tamamlayım. İlk müsait hafta sonunda birlikte kol uçuşu yapalım Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Türker Akgün
Burak Ağcayazı' Alıntı: senin icin yaptim bunu Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Sen bir adetsin? Ben de tamamlayım. İlk müsait hafta sonunda birlikte kol uçuşu yapalım