PhoenixRC Simulator Yazılımı : Özellikler, Kurulum, Kumanda Ayarlari
Ama bu tamamen tercih meselesi. Ben phoenixde gerçekte de kullandığım Raptor g4 ile uçuyordum. Ama motor g0cü ile biraz oynamıştım. Siz de modeliniz varsa ona yakın uçuş hissiyatı elde etmek için ayarları kurcalayabilirsiniz. Ama bence başlangıçta program ne şekilde ise o şekilde kullanın.
Sertaç bey bence difficulty ile oynamanıza gerek yok. Ben de farklı değerlerde denedim ama bana gerçeğe en yakın olan default değer gibi geldi. Gerçeğe derken tamamen kendi kullandığım modelle kıyaslıyorum.sertac kaymaz' Alıntı:Mustafa bey idle upin islevini anladim ve kapali olarak kullaniyorum asil sorum Turker beyin hazirlamis oldugu simulator kullanimi adli 1.videosunda yeni baslayanlar icin difficulty menusunden beginner i secin tavsiyesi ile ilgili... Phoenix4 te difficulty menusu yok edit heli kisminda 0-100 arasi deger var acilista zaten 50 de intermadiate ta oluyor mesela 0 a getirdigimizde training icin kullanilan elastik toplar takili oluyor helinin altina. Degisiklik yapmama gerek yokmu ? ikinci sorumda training modu aktif degil demistim orasi duzeldi suan girebiliyorum.
Ama bu tamamen tercih meselesi. Ben phoenixde gerçekte de kullandığım Raptor g4 ile uçuyordum. Ama motor g0cü ile biraz oynamıştım. Siz de modeliniz varsa ona yakın uçuş hissiyatı elde etmek için ayarları kurcalayabilirsiniz. Ama bence başlangıçta program ne şekilde ise o şekilde kullanın.