Phoenix Versiyon 5.5 ve Ayarlar
Bu arada Aerofly 7 halen sorunsuz çalışmakta. Bu yüzden donanımsal sorunların hepsini eledim. Yabancı forumları araştırdım aynı sorunla 1 kişi daha karşılaşmış ve bu aradakaş orjinal PhoenixRC kablosu kullanıyormuş. Çözüm olarak hiç bir yorum yapılmamış.
Sanırım Win10 ile alakalı bir durum. En son çare sıfırdan Win 7 kurup denemeyi düşünüyorum.
Bende aynı yazdığın şekilde kurulum yaptım. 4 kullanırken emu olmadan çalıştırıyordu. Güncelledikten sonra ilk başta dongle ı görmedi. Emu yükledim, Simulator - PhoenixRC değişimini yaptım Dongle ı gördü Phoenix e girebildim fakat kumandadan gelen hiçbir komut algılamıyor. Bu sabah dedim 5.5 senin neyine PhoenixRc 4 kurdum. Önceden sorunsuz çalışan program yine komutları algılamıyor. Şimdi Log kayıtlarına bakıcam acaba loglardan kaynaklanan bir problem mi var diye.Kadir Kurt' Alıntı:[size=10pt]Phoenix v5.5.k Kurulum[/size]
Phoenix 5.5 kurulumunda sıkıntı çekiliyordu bende baya uğraşmıştım. Kendi yaptığım şekilde yazdım. Umarım faydası olur
Bu arada Aerofly 7 halen sorunsuz çalışmakta. Bu yüzden donanımsal sorunların hepsini eledim. Yabancı forumları araştırdım aynı sorunla 1 kişi daha karşılaşmış ve bu aradakaş orjinal PhoenixRC kablosu kullanıyormuş. Çözüm olarak hiç bir yorum yapılmamış.
Sanırım Win10 ile alakalı bir durum. En son çare sıfırdan Win 7 kurup denemeyi düşünüyorum.