Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Phoenix Simülasyonda ONLINE ETKINLIK yapsak nasıl olur ?

• Harika olur. Her aksam orada olurum :)

Oy: 4 9.3%
  • Harika olur. Her aksam olmasa da mümkün olduğunca katılırım :)

Oy: 33 76.7%
  • Evde çoluk var, çocuk var. Çok isterdim ama hanım göndermez şimdi :):)

Oy: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43

Murat abi ts de şöyle bir durum var konuşmak isteyen bir tuşa basip konuşuyor phoneix te evdeki tüm sesi karşıya gönderiyor ondan dolayi kullanışlı değil tabi sim de tuşa basmak ne kadar kullanılır oda denemesi gereken konu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Murat abi ts de şöyle bir durum var konuşmak isteyen bir tuşa basip konuşuyor phoneix te evdeki tüm sesi karşıya gönderiyor ondan dolayi kullanışlı değil tabi sim de tuşa basmak ne kadar kullanılır oda denemesi gereken konu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tsdede yapılıyor diye biliyorum aynı olay ama ventrilloda kendim bi ara Knight Online sarmıştım:) oradan biliyorum. Ventrilloda tuş atanarak ta yapılabiliyor, tuş atamadan da ses gönderiyor sadece yakından gelen sesleri algılıyor mikrofon direk konuşabiliyor.

Benim Admin olduğum ts server var, hatta açtım kanalını RCkolik diye ama online buluşmalarda bir türlü kullanamadık. Ts de seçenek olarak var kullanıcı ister tüm sesi yayın yapsın veya su tuşa basınca mic açılsın diye ayarlayabiliyor. ama o yakındaki ses uzaktaki ses olayını bilmiyorum.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Benim Admin olduğum ts server var, hatta açtım kanalını RCkolik diye ama online buluşmalarda bir türlü kullanamadık. Ts de seçenek olarak var kullanıcı ister tüm sesi yayın yapsın veya su tuşa basınca mic açılsın diye ayarlayabiliyor. ama o yakındaki ses uzaktaki ses olayını bilmiyorum.

Belki mikrofonun özelliğidir abi denemek lazım.

Doğukan Ocak abi, çoğu kişinin işine yarayacak mükemmel bilgiler paylaşmışsın eline sağlık, ben de senin verdiğin link ten phoenix programını indirmek için version 5 downloads a tıkladığımda hiçbir şey olmadı, yani program inmeye başlamadı. Ne yapmam gerekiyor? Yardım edebilirsen çok sevineceğim. :) :saygilar: Ya da başka bir yerden nereden temin edebilirim phoenix 5.0 ı, yani orjinal lisanslı da olur.

Şimdiden teşekkürler yorum ve yardımlarınız için :)

ONLİNE rckolik
şifre 724

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Murat nerelerdesin ya. Epeydir hic ses alamiyoruz senden :rolleyes:
abi epeydir uçuş yok,işler yoğun çocuk biraz hastaydı.telefondan ancak girebiliyordum.yoğunluktan uçuşu ancak simulasyonda görüyorum,öyle ki taa ne zaman topladığım forzaya bi ünite ayarı yapıp uçurabilmiş değilim...

Geçmiş olsun, Murat bey.

Mehmet abi sevdiği üyeleri yakından takip eder sağolsun.

Banada çok sormuşluğu vardır. Nerelerdesin diye.:laugh:

murat kurdoğlu' Alıntı:
abi epeydir uçuş yok,işler yoğun çocuk biraz hastaydı.telefondan ancak girebiliyordum.yoğunluktan uçuşu ancak simulasyonda görüyorum,öyle ki taa ne zaman topladığım forzaya bi ünite ayarı yapıp uçurabilmiş değilim...
Gecmis olsun Murat, insallah her sey yolundadir ve ufaklik iyilesmistir. Saglik olsun yerisi gelir :thumbup:

Arda Erkan' Alıntı:
Geçmiş olsun, Murat bey.

Mehmet abi sevdiği üyeleri yakından takip eder sağolsun.

Banada çok sormuşluğu vardır. Nerelerdesin diye.:laugh:
Tesekkur ederim Ardacim :RCKolik: olarak biz bir aileyiz derken ben gercekten de oyle oldugumuzu dusunuyorum :RCKolik:

Arda kardeşim ,mehmet abim tekrar teşekkürler.
Allah razı olsun mehmet abiden de tüm forumdan da,zaten hepimizin forumu ziyaret sebebi var olan sıcak dostluklar...Tüm rc camiasına teşekkürler,kırımsız uçuşlar...

Murat Bey sanırım sadece ikimizin Forza uçamadı henüz. :laugh:

sanırım öyle oldu tevfik abi,model çok olunca sıra gelmiyor,hazır olan modeli kapıp uçuyorum.ama önümüz yaz forza şanslı pilotajım iyice gelişiyor,sim.çalışıyorum.inşaallah bu yaz forzalar uçar...