Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Phoenix Simülasyonda ONLINE ETKINLIK yapsak nasıl olur ?

• Harika olur. Her aksam orada olurum :)

Oy: 4 9.3%
  • Harika olur. Her aksam olmasa da mümkün olduğunca katılırım :)

Oy: 33 76.7%
  • Evde çoluk var, çocuk var. Çok isterdim ama hanım göndermez şimdi :):)

Oy: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
Online Etkinlik & Buluşma

Sendeki hata mesajına göre bariz phoneix internete çıkamıyor bunun nedeni virus programı windows frewall veya aile koruması gibi sebepler olabilir. yani programı engelleyen bir durum var bunu bulmak lazım

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Sendeki hata mesajına göre bariz phoneix internete çıkamıyor bunun nedeni virus programı windows frewall veya aile koruması gibi sebepler olabilir. yani programı engelleyen bir durum var bunu bulmak lazım
yok bulamadım virus ve firewall kapattım silip tekrar yükledim hala aynı

Ben gerçekten bu konuda çok şanlıyım sanırım hiç böyle problemler olmuyor bende olsa neden olduğunu bulup bir yardımcı olayım arkadaşlara :-\

Bugünkü buluşmadan taze taze :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben yetişemedim, girdiğimde ekip dağılmıştı. :laugh:

Mustafa'ya uçup sohbet ettik gerçi güzeldi. :thumbup:

Yaw arkadas bilgisayara format attim. Phoenixi yeniden yukledim son guncellemeye kadar geldik. Rasimlerin yasadigi sorunla karsilasiyorum heralde. Bir turlu odalara baglanamiyorum surekli hata veriyor.

yaklaşık bi 100 denemeden sonra kendine gelir İbrahim, sabırlı olmalısın. Ben neler çektim, şimdi odadan çıkmıyorum belki bi daha giremem diye :laugh:

Uzun zamandır onlineda ben de sıkıntı yaşıyorum. bendeki 5.0.i versiyonu

Normalde yükseltmeler otomatik olarak görünürdü bende ise sadece model güncellemeleri görünüyor. versiyon güncelleme yok

Mustafa bendeki de 5.0 v versiyon ama model yuklemelerinde bile sürekli server bush hatasini veriyor. Arkadas hepmi mesgul olur bu :rolleyes:

Ben varken sen yoktun rasim simdi sen geldin ben giremiyom bi terslik var bu iste ;D
zaten memlekete geldim simdi bi 10 gun ara veririm.