Phoenix Extra 330S Montaj - Build

Mesut ustam , yeni kuşun hayırlı olsun.....Eminim sen bunu da layık olduğu şekilde ve tam kapasitesinde uçurursun.......... :halay:

Mesut, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar! Konu açılmış, yorumlar yapılmış, neredeyse uçak bitecek ben anca görüyorum. :embarras: Geç vakit foruma girebilince böyle oluyor işte. Modelin iç yapısından da söz edip, bir iki resim koyabilirsen iyi olur. Ayrıca modelin eksik veya zayıf gördüğün yerler için senin ilave yapacağın şeyler varmı?

akan tekin' Alıntı:
Abi yaptık bi hata işte

Akan abi çok geçmiş olsun, ben,m hanımda sağ kapıları sürtüvermiş geçen gün sağolsun :) cana gelmesinde abi gerisi önemli değil

Ömer Çelebi' Alıntı:
Mesut bey, yeni uçağınız hayırlı olsun. Kırımsız uçuşlar.

Ömer bey teşekkür ederim , sizin uçağı merak ediyorum topladınızmı uçurdunuzmu ?

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Mesut ustam , yeni kuşun hayırlı olsun.....Eminim sen bunu da layık olduğu şekilde ve tam kapasitesinde uçurursun.......... :halay:

Teşekkür ederim Hakan abi :) inşallah güzel hover vidyoları ekleriz :)

Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar! Konu açılmış, yorumlar yapılmış, neredeyse uçak bitecek ben anca görüyorum. :embarras: Geç vakit foruma girebilince böyle oluyor işte. Modelin iç yapısından da söz edip, bir iki resim koyabilirsen iyi olur. Ayrıca modelin eksik veya zayıf gördüğün yerler için senin ilave yapacağın şeyler varmı?

Ömer abi teşekkür ederim , bende senin gibiyim aslında modeli geç saatlerde 1 2 saat vakit ayırarak toplayabiliyorum bu nedenle uzun sürüyor eskiden 4 5 saate bitirirdim bi modeli :)

modelin eksileri artıları konusunda bi yazı yazarım tamamlayınca , ilk sayfaya ilave ederim :)

kaldığımız yerden devam :) Rudder, elevatör , iniş takımı ve rudder servo montajı yapıldı .

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut AKIN' Alıntı:
kaldığımız yerden devam :) Rudder, elevatör , iniş takımı ve rudder servo montajı yapıldı .
Montajımız tam gaz devam ediyor :D Bu hafta sonu kesin uçar bu :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Montajımız tam gaz devam ediyor :D Bu hafta sonu kesin uçar bu :halay:

Bu hafta sonu uçmayabilir abi :D daha rodajı var :) ayrıca cumartesi günü Avrupa yakasında düğüne gidicem , eğer gece dönersem ve eve misafir getirmezsem yatılı anca çıkıp rodaj yaparım pazar günü :)

Mesut AKIN' Alıntı:
Bu hafta sonu uçmayabilir abi :D daha rodajı var :) ayrıca cumartesi günü Avrupa yakasında düğüne gidicem , eğer gece dönersem ve eve misafir getirmezsem yatılı anca çıkıp rodaj yaparım pazar günü :)
Mesut bey, 2 zamanlı glow motorun rodajından ne olacak yarım saate biter uçarsınız :) , sanırım siz biraz ağırdan alıp işin tadını çıkartıyorsunuz. Bizim uçak toplandı uçtu bile, yalnız ben funstar alıp pratik yapmak istedim onunla uçtum iki hafta, bu ara biraz yoğunum yeterlik sınavım var ona çalışıyorum, sınavdan sonra güzel bir 30 cc toplamayı planlıyorum. Hk dan motor elektronik siparişi verdim 2 gün oldu, tek eksik uçak, servo, pervane. :)

Ynt: Phoenix Extra 330S Montaj - Build

Omer bey bizimle vidyo paylasirmisiniz :) ucakci oldunuz yani artik :)

kaldigimiz yerden devam arkadaslar , servolarin montaji ve rudder ayari bitti :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

[attachimg=6]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1395344664119.jpg
    uploadfromtaptalk1395344664119.jpg
    65.1 KB · Görülme: 67
  • uploadfromtaptalk1395344737133.jpg
    uploadfromtaptalk1395344737133.jpg
    55.9 KB · Görülme: 66
  • uploadfromtaptalk1395344714606.jpg
    uploadfromtaptalk1395344714606.jpg
    73.7 KB · Görülme: 67
  • uploadfromtaptalk1395344707461.jpg
    uploadfromtaptalk1395344707461.jpg
    29.6 KB · Görülme: 64
  • uploadfromtaptalk1395344686903.jpg
    uploadfromtaptalk1395344686903.jpg
    36.8 KB · Görülme: 66
  • uploadfromtaptalk1395344676811.jpg
    uploadfromtaptalk1395344676811.jpg
    35.6 KB · Görülme: 65

Üstad bu sanki haftasonu düğün derken ne olur ne olmaz riske atmamak için yarın uçarmış gibi. :)

Öyle oldu gibi mesut bey, heli de uçuruyorum ama uçak daha ağır basıyor, belki benzinliden sonra sıkılırsam 500 veya 600 size bir model toplarım 450 çok oynak geçenlerde uçurdum hover fena değil de alan turu yaparken neredeyse kaybediyordum modeli :) jc evo 30cc aldık Hk'dan onunla uçuyor henüz yeni ama çok beğendik motoru, ben de sipariş verdim gelsin kısa bir inceleme yaparım. Uçağın uçuş videosunu da paylaşırım bu hafta ne zamandır uçuşa gidemiyorum bahane olsun bana da.

Mesut AKIN' Alıntı:
kaldigimiz yerden devam arkadaslar , servolarin montaji ve rudder ayari bitti :)
Bence de düğün müğün derken bu uçak bu haftasonu kesin maiden yapar :laugh:

Ömer Çelebi' Alıntı:
......., ben de sipariş verdim gelsin kısa bir inceleme yaparım. Uçağın uçuş videosunu da paylaşırım bu hafta ne zamandır uçuşa gidemiyorum bahane olsun bana da.
Valla Ömer Bey, epeydir sesiniz soluğunuz çıkmıyordu, özledik doğrusu ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bence de düğün müğün derken bu uçak bu haftasonu kesin maiden yapar :laugh:
Valla Ömer Bey, epeydir sesiniz soluğunuz çıkmıyordu, özledik doğrusu ;)

Bilmukabele Mehmet bey, teşekkür ederim. İnşallah şu stresli dönemi atlatayım yavaştan dönüyorum sahalara.

dun gece aileron lar ve gaz servosunu halettim , sonunda tamamen bitti model ve salamuraya yatirdim :) alici pili gostergesinide govdeye gomdum ve onune kola sisesinden cam kestim :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1395400530830.jpg
    uploadfromtaptalk1395400530830.jpg
    69.8 KB · Görülme: 51
  • uploadfromtaptalk1395400546725.jpg
    uploadfromtaptalk1395400546725.jpg
    31.1 KB · Görülme: 51
  • uploadfromtaptalk1395400555856.jpg
    uploadfromtaptalk1395400555856.jpg
    69.2 KB · Görülme: 51
  • uploadfromtaptalk1395400570860.jpg
    uploadfromtaptalk1395400570860.jpg
    48.3 KB · Görülme: 51
  • uploadfromtaptalk1395400579384.jpg
    uploadfromtaptalk1395400579384.jpg
    64 KB · Görülme: 51

Üstad sen bu kadar emek verip, düzenli paylaşımda bulununca ben de dayanamayıp, 1.mesaja aşamaları gösteren mesajlara direkt link verdim :D

Rudder, elevatör , iniş takımı ve rudder servo montajı :
Servolarin montaji ve rudder ayari :
Aileron lar ve Gaz servosunu montaji :