Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elbette gönderirim ama öncelikle eski bir üyemiz olarak lütfen forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Elbette gönderirim ama öncelikle eski bir üyemiz olarak lütfen forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merhaba Mehmet Bey tekrardan.. linkler için teşekkürler fakat sanırım benim kumandamla sadece real flight çalışıyor.. Art-tech .. müsait zamanda paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
''THK Simulasyon kumandası ile RF 4.5 kullanabilirsiniz.''
Merhaba Mehmet Bey tekrardan.. linkler için teşekkürler fakat sanırım benim kumandamla sadece real flight çalışıyor.. Art-tech .. müsait zamanda paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
''THK Simulasyon kumandası ile RF 4.5 kullanabilirsiniz.''
Arkadaşlar 2012 yılında kurduğum Phoenix Simulatoru kullanıyordum. En son v5.0'a da güncellemiştim. Şimdi pc formatlandı fakar ben 8 sene once nasıl kurdugumu unuttum ve forumda da bulamadım net sonuç. Tek hatırladıgım kurmak icin cok ugrastıgım=) Şimdi ben 5.5 son versiyonunu indirdim fakat launcer dosyası felan vardı oradan acıyorduk oyunu. Launcher'i nereden indiriyoduk nasıl yapıyorduk?
Real flight 4.5 sürümünü kurdum ve çalıştırdım ancak Phoenix 5 ve 5.5 versiyonlarının ikisinde de model görüntüsü ekrana gelmedi kumanda thk sim600 öncesinde eski sürümünü kurmuştum ve sürekli update ederek bir versiyona kadar gelmiştim hatırlayamıyorum. Bir mesajında Celalettin abi aynı sorunun olduğundan o yüzden önce 4 kurup sonra güncelleyerek geliyorum demiş öyle mi yapmamız gerekiyor? Phoenix 4.0 indirme linkini aramama rağmen bulamadım elinde olan varsa gönderebilir mi