Alt gövde başka renk olsa nasıl olurogulcan acar' Alıntı:Skidler ve ust govde bitti geldik en korkutucu kisma alt govdeye
Kadir Kurt' Alıntı:Alt gövde başka renk olsa nasıl olur
Abi birlestir boyleyken guzel durursa birakirsin. Hayal edince guzel olur gibi geliyor.ogulcan acar' Alıntı:Skidler ve govde boyle
Risk olursa boşuna girmeyin bence.ogulcan acar' Alıntı:Baska renk degilde hic boyamasammi acaba diyorum o kadar elektronik riske atmasam mi
Abi bence boyama kesinlikle boyle muhtesem olmus bayildim [emoji4] pervaneler seritler ve alt govde beyaz olmasi yesille cok uymus. Boyasaydin bu kadar guzel olmazdi bence abi.ogulcan acar' Alıntı:Toparladim son hali simdilik bu bakalim ilerleyen zamanlarda belki alt bolumude boyarim
Çok güzel olmuş Oğulcan. Phantom Custom Edition.ogulcan acar' Alıntı:Toparladim son hali simdilik bu bakalim ilerleyen zamanlarda belki alt bolumude boyarim
Türker Akgün' Alıntı:Çok güzel olmuş Oğulcan. Phantom Custom Edition.
Ogulcan abi palleri boyama bence cunku zitlik sagliyor mesela kamera ile skidler arasindaki gibiogulcan acar' Alıntı:Abi pervaneleride boyasam bi sikinti olurmu acaba
Berke Kılıç' Alıntı:Ogulcan abi palleri boyama bence cunku zitlik sagliyor mesela kamera ile skidler arasindaki gibi
Ne renk ogulcan abi merak ettim simdi [emoji4]ogulcan acar' Alıntı:Onlari baska renk dusunuyorum ama