Paypal Şifre Sahtekarlığı

Arkadaşlar, aşağıdaki işlemi kesinlikle yapmayın. Bu gibi olaylar paypal hesabınızı ve şifrenizi öğrenmek için yapılan numaralar. Eğer ki adres ve şifrenizi girdiyseniz şifrenizi hemen değiştirin.

-----------------------------------------------
Merhaba , işinize yarayacağını düşünüm ben yaptım sizden şifre istemiyor..
Aşağıdaki linke tıklayın:

Herhangi bir kategoriyi seçip Congratulations! yazısını görene kadar sürekli devam edin.
Choose your offer dedikten sonra en alttaki $5 USD seçeneğine tıklayın.
Gelen sayfada PayPal adresinizi verin.

İşlem tamamlandı. 1 hafta içerisinde PayPal ile ödeme kabul eden herhangi bir yerde kullanabileceğiniz $5 değerinde kupon kodu alacaksınız.
Kampanya şartlarında alışveirşin PayPal hesabına ekli bir kredi kartı ile yapılması gerektiği yazıyor. Kupon 30 Eylül'e kadar geçerli.
:saygilar: :saygilar:

Ücretsiz PayPal $5 kuponu

teşekkürler:) ama herhangibirşey ne e-maile nede paypal hesabıma geldi? :RCKolik: 1 haftada mı gelecek yoksa?

Ahmet Turan YENER' Alıntı:
Merhaba , işinize yarayacağını düşünüm ben yaptım sizden şifre istemiyor..
Aşağıdaki linke tıklayın:

Herhangi bir kategoriyi seçip Congratulations! yazısını görene kadar sürekli devam edin.
Choose your offer dedikten sonra en alttaki $5 USD seçeneğine tıklayın.
Gelen sayfada PayPal adresinizi verin.

İşlem tamamlandı. 1 hafta içerisinde PayPal ile ödeme kabul eden herhangi bir yerde kullanabileceğiniz $5 değerinde kupon kodu alacaksınız.
Kampanya şartlarında alışveirşin PayPal hesabına ekli bir kredi kartı ile yapılması gerektiği yazıyor. Kupon 30 Eylül'e kadar geçerli.
:saygilar: :saygilar:
Paypalin firsatlar kisminda boyle bir kampanya gorunmuyor. Dolandiricilik ihtimali var. Tam emin olmadan kullanmayin bence.

Bu gibi olaylar paypal hesabınızı ve şifrenizi öğrenmek için yapılan numaralar. Eğer ki adres ve şifrenizi girdiyseniz şifrenizi hemen değiştirin.

İlker Sönmez' Alıntı:
Bu gibi olaylar paypal hesabınızı ve şifrenizi öğrenmek için yapılan numaralar. Eğer ki adres ve şifrenizi girdiyseniz şifrenizi hemen değiştirin.
Bu durumda konunun ilk mesajinin acilen degistirilmesinde fayda var. Admin ve moderatorlere cagrimdir :)

irfan buzdağlı' Alıntı:
Bu durumda konunun ilk mesajinin acilen degistirilmesinde fayda var. Admin ve moderatorlere cagrimdir :)
Değiştirdim ve akşama sileriz. Yapan varsa düzelsin diye hemen silmedim :)

Bedava peynir sadece fare kapanındadır :laugh:

Sizden şifre isteyen bir oluşum , platform yok zaten bu 5$ olayında.

Bedava birşey dağıtıldığını görünce hemen dolandırıcılık damgası yemiş site . :) Ha site dolandırıcı olsun sadece mail adresinizi paylaşıyorsunuz ?! Yüzbinlerce site sizin mail adresinizi biliyor zaten.

Bu site güvensiz , dolandırcıysa o zaman alışveriş yaparken kullandığınız PAYPAL da aynı şekilde dolandırıcıdır , sahtekardır :) Çünkü site , Paypal'ın ta kendisine ait :)

aynen şimdi ben de baktım da... paypal'ın kendi sitesi, [Paypal,Inc. US]https:// şeklinde başlayan "secure" bir site ;)

5dolar için uğraşmadım ama :laugh:

Re: Paypal Şifre Sahtekarlığı

Ben sadece emaili verdim sifreyi degistirmelimiyim.?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

e-mail den ne olur yaw, zaten her yerde var...

onu geçtim telefonları her yere dağıtıyorlar, zırt pırt yok sigortacı, yok sağlıkçı şucu bucu arayıp duruyor...

şifre verme yeter ;)

Sadece paypal ile alışveriş yapmanın ne kadar kolay ve güvenliği olduğunu anlatmak için yapılmış. Bi nevi reklamlarını yapıyorlar. Karşılığında da orda sunulan ödül seçeneklerinden 1 tanesini seçebiliyorsunuz.

Re: Paypal Şifre Sahtekarlığı

Valla abilerim ben sabah yaptim sadece e-maili vererek hic birsey eldigi yok degistirmeeyim o zaman sifreyi.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Şurada konu hararetli bir şekilde tartışılyor:

Benim fikrim, tamamen dolandırıcılık. Paypal e-posta adresinin de bir bakıma gizli kalması gerekir, çünkü 1. eposta, 2. şifre. Şimdi epostayı öğrenirler, yarın bir gün "5 Dolar kazandınız, yüklemek içingiriş yapın." derler ve şifrenizi de öğrenirler vs. Bana pek inandırıcı gelmedi. Alan adının Whois bilgilerine vs. baktığımızda da güvenli değil.

Isa Sarı' Alıntı:
Şurada konu hararetli bir şekilde tartışılyor:

Benim fikrim, tamamen dolandırıcılık. Paypal e-posta adresinin de bir bakıma gizli kalması gerekir, çünkü 1. eposta, 2. şifre. Şimdi epostayı öğrenirler, yarın bir gün "5 Dolar kazandınız, yüklemek içingiriş yapın." derler ve şifrenizi de öğrenirler vs. Bana pek inandırıcı gelmedi. Alan adının Whois bilgilerine vs. baktığımızda da güvenli değil.
Yok artık daha neler :laugh:
Bugün e-mail, yarın şifreyi öğrenirler. Ne bunlar müneccim mi :) Siz vermezseniz kimse bir şey öğrenemez. Ki akıllı olanda zaten sanal kart kullanır. ihtiyacı oldukça da para yükler ve kullanır. Kısaca "0" risk ;)
Ha bunlarla uğraşmaya değer mi orası tartışılır.