Omnibus F4 Rev2 Pro alınır mı ??

kaan1

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
herkese selamlar, uygun fiyatlı uçuş kontrol kartı arıyordum ve bu kartı buldum.
1-kart güncel mi sorun yaşatır mı
2-kronik bir sorunu var mı
genel olarak kartı tavsiye ediyor musunuz 2050tl ye buldum

Kontrol Kartınız
yok
Model Sınıfı
quadcopter
Motor, Pervane ve ESC
yok
Kumanda Alıcı ve Verici
flysky fsi6x i6b alıcı
Extra Ekipman
yok
herkese selamlar, uygun fiyatlı uçuş kontrol kartı arıyordum ve bu kartı buldum.
2050tl ye speedbye mamba gibi markaların f405 modellerini bulabilirsin tavsiyem bu markalardan alman olacaktır

omnıbus eskı kalıyor
esc siz modeller var, esc li modellere de çok fazla güvenemedim. bu kartta sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Yaşayacaksın sorun escli modeller en iyisi hocam 😂

omnıbus eskı kalıyor

Yaşayacaksın sorun escli modeller en iyisi hocam 😂
çok pahalı onlar da,
benim 1 aylık bursum 2 bin tl zaten kredi kartına taksitle sahibinden üzerinden sipariş edeyim bari. esc li modellere maksimum kaç k vereyim sizce ?

onun dışında fpv set ile başlamak istiyorum öneriniz nedir ?

çok pahalı onlar da,
benim 1 aylık bursum 2 bin tl zaten kredi kartına taksitle sahibinden üzerinden sipariş edeyim bari. esc li modellere maksimum kaç k vereyim sizce ?

onun dışında fpv set ile başlamak istiyorum öneriniz nedir ?
Esc li modeller fiyatına göre çok teknolojik fpv yerine önce normal drone yaparak kendinizi geliştirin fpv çok zor olacaktır sıfırdan başlayan birisi için escli modeller için 3k dan fazlası israf olacaktır

Esc li modeller fiyatına göre çok teknolojik fpv yerine önce normal drone yaparak kendinizi geliştirin fpv çok zor olacaktır sıfırdan başlayan birisi için escli modeller için 3k dan fazlası israf olacaktır
doner kanata yeni basliyorum, uzun zamandir sabit kanat uretiyordum. Yapacak bir sey yok f405 esc li model alacagim. Alirken dikkat etmem gereken bir husus var mi ?

doner kanata yeni basliyorum, uzun zamandir sabit kanat uretiyordum. Yapacak bir sey yok f405 esc li model alacagim. Alirken dikkat etmem gereken bir husus var mi ?
doner kanat derken droneden bahsediyorsan okey

alırken temiz ve calısır olmasına bakmalısın birde speedbye mamba harici marka onermıyorum aldıktan sonra ıster beta kullanırsın iste ardupılot flaşlar kullanırsın

alırken temiz ve calısır olmasına bakmalısın birde speedbye mamba harici marka onermıyorum aldıktan sonra ıster beta kullanırsın iste ardupılot flaşlar kullanırsın
Uzaktan alacagim maalesef test etme olayi sorun. Sahibindenden alacagim muhtemelen esc li modellere en fazla kac para vereyim sormam gereken sorular nedir ?
Ayrica ardupilot destekliyorsa otonom ucusta da kullanabilir miyim ??

Uzaktan alacagim maalesef test etme olayi sorun. Sahibindenden alacagim muhtemelen esc li modellere en fazla kac para vereyim sormam gereken sorular nedir ?
Ayrica ardupilot destekliyorsa otonom ucusta da kullanabilir miyim ??
ardupılot desteklıyorsa otonom yapabilirsin speedbye mamba alırsan garanti desteği var kullandım.
ne kadar kullanıldı calısmayan fonksıyonu var mı gibi sorular sorabilirsin

sana tavsiyem sadece uçuş kartı bulursan uçuş kartı al bulamazsan escli modelleri alırsın en fazla 3k verebilirsin escli modelleri tercih edersen hem ucus kartına hem de esc ye yazılım atman gerekecektir onlarda youtubede olan şeyler

Şu urun nasil ??

Sadece ucus kartli su model var

Şu urun nasil ??
wing modelini bilmiyorum attığın mamba kartında barometre yok bende mamba kullanıyorum ekstra barometre eklerim dersen mamba olanı al ama bana ulaş uav_turk34 instadan yazarsan sana esc ucus kartı ayarlarım

ardupılot desteklıyorsa otonom yapabilirsin speedbye mamba alırsan garanti desteği var kullandım.
ne kadar kullanıldı calısmayan fonksıyonu var mı gibi sorular sorabilirsin

sana tavsiyem sadece uçuş kartı bulursan uçuş kartı al bulamazsan escli modelleri alırsın en fazla 3k verebilirsin escli modelleri tercih edersen hem ucus kartına hem de esc ye yazılım atman gerekecektir onlarda youtubede olan şeyler
Sevgili Samet
Postunda " ardupılot desteklıyorsa otonom yapabilirsin speedbye mamba alırsan garanti desteği var" şeklinde bir ifadeniz var. Vakit ve emek harcayıp görüşünüzü bildirmeniz nedeniyle forum üyesi olarak teşekkür ederim. Ancak yanlış veya eksik yönlendirme ihtimalini ortadan kaldırmak adına;

Piyasadaki uçuş kontrolcülerinin çalıştırabileceği en popüler firmware çeşitleri itibarı ile multiwee mirasçıları "cleanflight, betaflight, inav, emufligt vs" ve ardupilot ailesini sayabiliriz.

Ardupilot ailesi ile uyumlu bir markanın uçuş kontrocü modelini seçerken; ardupilot grubu için bu muhakkak incelenmesi ve buna göre karar verilmesi yerinde olacaktır. Zira ardupilot ailesi bir markanın malesef tüm modellerini desteklemeyebilir. (en azından şimdilik)

İfadelerim, konu hakkındaki hobi düzeyindeki naçizane bilgi ve tecrübelerden ibaret olup her türlü katkı ve düzeltmeye de açıktır.

Kaan kardeşimize seçiminde iyi şanslar dileriz.

Sevgi ve saygılarımla
Şakir Polay

Son düzenleme:
Sevgili Samet
Postunda " ardupılot desteklıyorsa otonom yapabilirsin speedbye mamba alırsan garanti desteği var" şeklinde bir ifadeniz var. Vakit ve emek harcayıp görüşünüzü bildirmeniz nedeniyle forum üyesi olarak teşekkür ederim. Ancak yanlış veya eksik yönlendirme ihtimalini ortadan kaldırmak adına;

Piyasadaki uçuş kontrolcülerinin çalıştırabileceği en popüler firmware çeşitleri itibarı ile multiwee mirasçıları "cleanflight, betaflight, inav, imufligt vs" ve ardupilot ailesini sayabiliriz.

Ardupilot ailesi ile uyumlu bir markanın uçuş kontrocü modelini seçerken; ardupilot grubu için bu muhakkak incelenmesi ve buna göre karar verilmesi yerinde olacaktır. Zira ardupilot ailesi bir markanın malesef tüm modellerini desteklemeyebilir. (en azından şimdilik)

İfadelerim, konu hakkındaki hobi düzeyindeki naçizane bilgi ve tecrübelerden ibaret olup her türlü katkı ve düzeltmeye de açıktır.

Kaan kardeşimize seçiminde iyi şanslar dileriz.

Sevgi ve saygılarımla
Şakir Polay
Haklısınız hocam ben gerekli araştırmaları yaptığım ve internette bu markayı kullanarak otonom drone yapanları izlediğim için ve de tecrübe ettiğim için belirttim.
Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Şakir Polay