Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 6 Eki 2021 #16 Hakan kardeşim, geç oldu ama, yeni yaşını kutlar, sağlıklı, bol modelli uzun bir ömür dilerim. Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Mehmet Kucuksari
Özgür Evren Varol RcFanatik Katılım 30 Kas 2014 Mesajlar 4,656 Tepkime puanı 20,078 Yaş 47 Konum Wallingford / İngiltere İlgi Alanı Uçak 6 Eki 2021 #17 Abi kusura bakma ben de geciktim, Nice mutlu, sağlıklı, modelli senelere ??? Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Mehmet Kucuksari
adnan_kaptan Tecrübeli Uye Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 817 Tepkime puanı 1,091 Yaş 62 İlgi Alanı Heli 6 Eki 2021 #18 Hakan kardeşim nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum sana ,nice yıllara .. Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 7 Eki 2021 #19 Ömer Erkan' Alıntı: Hakan kardeşim, geç oldu ama, yeni yaşını kutlar, sağlıklı, bol modelli uzun bir ömür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Özgür Evren Varol' Alıntı: Abi kusura bakma ben de geciktim, Nice mutlu, sağlıklı, modelli senelere ??? Genişletmek için tıkla ... adnan_kaptan' Alıntı: Hakan kardeşim nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum sana ,nice yıllara .. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Tepkiler: Ömer Erkan ve Özgür Evren Varol
Ömer Erkan' Alıntı: Hakan kardeşim, geç oldu ama, yeni yaşını kutlar, sağlıklı, bol modelli uzun bir ömür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Özgür Evren Varol' Alıntı: Abi kusura bakma ben de geciktim, Nice mutlu, sağlıklı, modelli senelere ??? Genişletmek için tıkla ... adnan_kaptan' Alıntı: Hakan kardeşim nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum sana ,nice yıllara .. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 7 Eki 2021 #20 Erdoğan Ekşioğlu' Alıntı: Sağlıklı,sıhhatli,mutlu nice senelere inaşallah Hakan kardeşim?? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
Erdoğan Ekşioğlu' Alıntı: Sağlıklı,sıhhatli,mutlu nice senelere inaşallah Hakan kardeşim?? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
ishak parmak Çalışkan Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 685 Tepkime puanı 635 Yaş 53 Konum trabzon akcaabat İlgi Alanı Heli 7 Eki 2021 #21 Kardeşim kusura bakma rutin haftalık görüşme de aksadı göremedim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara kardeşim... Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Kardeşim kusura bakma rutin haftalık görüşme de aksadı göremedim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara kardeşim...
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 7 Eki 2021 #22 ishak parmak' Alıntı: Kardeşim kusura bakma rutin haftalık görüşme de aksadı göremedim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim, çok teşekkür ederim
ishak parmak' Alıntı: Kardeşim kusura bakma rutin haftalık görüşme de aksadı göremedim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim, çok teşekkür ederim
Mesut Arslan Çalışkan Uye Katılım 6 Haz 2014 Mesajlar 289 Tepkime puanı 898 Yaş 44 Konum Eskişehir İlgi Alanı Hepsi 7 Eki 2021 #23 Mutlu ve sağlıklı yıllar Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 7 Eki 2021 #24 Mesut Arslan' Alıntı: Mutlu ve sağlıklı yıllar Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim