Türker Akgün
Moderator
Mehmet abim çok teşekkür ederim. Hep birlikte güzel günler görelim inşallah. İyiki varsın.Forumumuzun kurucularından, yol arkadaşım, can yoldaşım sevgili Türker kardeşimin bugün doğum günü
Nice mutlu, sağlıklı ve bol uçuş dolu seneler kardeşim
Çok teşekkür ederim kardeşim.Mutlu yıllar abi
Günler, yıllar vızır vızır geçiyor kardeşim. Çok teşekkür ederim.O gün bugün mü mutlu yıllar Türker Abi ?
Valla 35 olmuştur herhalde, yakındır. Çok teşekkür ederim. Çocuk küçük kalsın diye uğraşıyorum hep.Sağlıklı ve huzurlu geçecek nice mutlu yaşlar diliyorum. ?? 35 mi oldu ? ?? Neyse ki hiç önemi yok, içimizdeki çocuğu büyütmeyelim yeter ?
Çok teşekkür ederim Deniz abi.Nice mutlu yıllar dilerim
Çok teşekkür ederim Adnan abi, hep birlikte inşallah.Nice yıllara Türker kardeşim ,ailenle nice sağlıklı yıllar dilerim.
Çok teşekkür ederim Oğuzhan kardeşim.Mutlu yıllar Türker Abi
Çok teşekkür ederim Sümer abim. Hep birlikte mutlu yıllarımız olur inşallah.Mutlu yıllaaarrrrr sevgili kardeşiimmm ??
Çok teşekkür ederim kardeşim.Mutlu yıllar Türker abi
Çok teşekkür ederim.Nice mutlu yıllara Türker bey
Çok teşekkür ederim.Nice mutlu sağlıklı yıllara efenim
???
Yaşlandık Rasimcim. Olsun ama yaş alabilecek ömrümüz varmış, şanslıyız.Yaşlandık be abi
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederim Ahmet abim. Hep birlikte olalım inşallah.Doğum günün kutlu olsun Türker.Sevdiklerinle ve'le beraber sağlıklı, mutlu ,hobi ile dopdolu nice yaşlara.
Çok teşekkür ederim.Mutlu yıllar diliyorum??
Çok teşekkür ederim İshak abi.Doğum günün kutlu olsun...