Nice Seneler Türker AKGUN

Nice mutlu yıllar dilerim. :)

ohooo , ben baya geç kalmışım bugün...Sevgili aziz dostum Türker , ailen , dostların , tüm sevdiklerinle birlikte , nice sağlıklı , mutlu , huzurlu , maddi manevi bol kazançlı ve bereketli yeni yıllar , yeni yaşlar dilerim kardeşim........ :halay: :saygilar:

Aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu senelere Türker abi [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğum günün kutlu olsun iyi insan! Sevdiklerinle, sevenlerinle nice mutlu sağlıklı yaşlar!...

Doğum günün kutlu olsun Türker abi nice mutlu senelere allah sevdiklerinizle uzun ömür ve kırımsız uçuşlar versin

Sercan ADAK' Alıntı:
Bu seferlikte bole bi konuyu ben acmak istedim. Umarim yanlis birsey yapmamisimdir. Forumda gezerken farkettimki bugun Turker abimizin dogum gunuymus. Kendisinin dogum gununu kutlar nice saglikli mutlu huzurlu ve bol ucuslu yillar dilerim :halay:
Sercan kardeşim çok teşekkür ederim. Hep birlikte nice uçuşlu yıllar görelim inşallah. :thumbup:

Muammer Akbulut' Alıntı:
İyi yapmışsın sercan Türker bey yeni yaşınız kutlu olsun sağlık ve huzurlu uzun ömürler dilerim
Çok teşekkürler Muammer bey, hep birlikte inşallah. :RCKolik:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Türker abi. Sağlıklı mutlu helili nice mutlu yıllara ;)
Teşekkür ederim Rasim kardeşim. Hep beraber nice helili yıllar... :thumbup:

Sümer Yamaner' Alıntı:
Sağlıklı, mutlu ve bol sabit kanatlı seneler diliyorum. :D
Teşekkür ederim Sümer abi. Söz senin için helimin pallerini daha çok sıkacağım sabitimsi olsunlar diye. :laugh: :saygilar:

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Türker abicim nice mutlu senelere sevdiklerinizle ve modellerinizle insallah :laugh:
Teşekkür ederim İbrahim kardeşim. Hep birlikte inşallah. :halay: