Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berkay , tamam pratik çözümler konusunda ,Tamer'le beraber yiyip , içtin , azcık huyundan azcık suyundan alman normal de , sadece vileda sapı için geçerli bir durum bu ...
Şaka bir yana da , bu işin şakası olmaz , şarj doluyken o iki metalin bir anlık temasını hayal etmek istemiyorum , birişi şu çocuğa bir male xt60 konnektör versin yaa , yoksa ben göndereyim Berkay...
Berkay , tamam Tamer'le beraber yiyip , içtin , azcık huyundan azcık suyundan alman normal de , sadece vileda sapı için geçerli bir durum bu ... [emoji38]lol:
Şaka bir yana da , bu işin şakası olmaz , şarj doluyken o iki metalin bir anlık temasını hayal etmek istemiyorum , birişi şu çocuğa bir male xt60 konnektör versin yaa , yoksa ben göndereyim Berkay...
Merhabalar, Rasim abi gibi beni de bir kaşıntı tuttu 1 ayda 2 kumanda sattim ,Orange T-six ve Spektrum Dx8
Yılbaşında indirim vs kovalamak için ve kaşıntı için sattim 3 hafta kullandim Dx8'i
Bakalım yeni yıl benim için hangi kumandaya gebe olacak , Dx9 alırım muhtemelen diye düşünüyorum
Önerilere açığım aslında ama Blade130x için biraz da bağımlı gibiyim DSMX'e
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, Rasim abi gibi beni de bir kaşıntı tuttu 1 ayda 2 kumanda sattim ,Orange T-six ve Spektrum Dx8
.....
Bakalım yeni yıl benim için hangi kumandaya gebe olacak , Dx9 alırım muhtemelen diye düşünüyorum
Param olsa ben kaçırmazdım o kumandayı.. Dolar böyle uçarken , her halükarda karlı bir alışveriş olurdu , sanki yılbaşında bedavaya mı verecekler , yapacağı indirim kumandada en fazla yüzde 10