Kağan Kazancı
Tecrübeli Uye
Modelcinin Kırım Raporu
Abi çok üzüldüm,
umarım en kısa zamanda toplarsın,
çok talihsiz bir kırım olmuş,
Allah tekrarını yaşatmasın..
Cahit Kaş' Alıntı:Öncelikle Allah hiç kiseye bu konuya mesaj yazmayı nasip etmesin diyeyim. Ama maalesef hep diyoruz ya bu işin doğasında var. Bazen ünitelerimizdeki Rescue de fayda etmiyor hatta belki ünitenin kendisinden kaynaklı kırımlar oluyor.
Hafta sonu birkaç kez uçurduğum Raptorda her şey çok güzeldi. Hatta video çekmedim ama funnel ve piroflip bile denedim.
Bu gün hava çok güzeldi. İşim de erken bitti. Bu gün de aşırı derecede uçma isteği vardı. Alana gittim. Bir pil uçtum Raptorla doyamadım. İkinci pili taktım. Ve yine çok iyiydi. Uçuşun sonlarında kuyrukta titreme başladı pitch verdiğimde. Ben de ineyim dedim. Yavaş yavaş inişe geçerken ki heli düz pozisyondaydı birden kontrolden çıktı. Biraz yükselir gibi oldu sonra yan yattı ve ters döndü. Tabi kumandaya cevap yok. Ters dönünce de ters pitch etkisiyle yere çakıldı. Üstelik inişe geçtiğimden önümdeki küçük su akıntısına.
Henüz modeli incelemedim ama elektronikler sağlam gibi. Şimdilik toplamayı düşünmüyorum ama onsuz da yapamam sanırım.
Abi çok üzüldüm,
umarım en kısa zamanda toplarsın,
çok talihsiz bir kırım olmuş,
Allah tekrarını yaşatmasın..