L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 27 Şub 2019 #16 Mehmet bey hangi yayınevi olursa olsun iyi bir editör olabilir. İndeks sayfaları için neredeyse sabahlara kadar uğraşmıştı. Tepkiler: Mustafa ÇOBAN, Ahmet ATICI, Hakan Ülgenalp ve 4 diğerleri
Mehmet bey hangi yayınevi olursa olsun iyi bir editör olabilir. İndeks sayfaları için neredeyse sabahlara kadar uğraşmıştı.
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,581 Tepkime puanı 6,180 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 27 Şub 2019 #17 Tamamı değil ama, Modelcilik Dergisi bende de var. Her sayıyı dört gözle beklerdim. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben de ama ücret ödemek gerekiyor anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla ... Tam "makul bir ücret karşılığı ben de gösteririm" diyecektim ki... ? Hepsini yüklemişsin! ? Tepkiler: Selçuk Erdoğmuş, Ahmet ATICI, Levent Suberk ve 3 diğerleri
Tamamı değil ama, Modelcilik Dergisi bende de var. Her sayıyı dört gözle beklerdim. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben de ama ücret ödemek gerekiyor anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla ... Tam "makul bir ücret karşılığı ben de gösteririm" diyecektim ki... ? Hepsini yüklemişsin! ?
L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 1 Mar 2019 #18 7.ci ve 8.ci sayılar yayınlandı. Dergi eki olarak verilen planlar: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mustafa ÇOBAN, Türker Akgün, Ömer Erkan ve 1 kişi daha
7.ci ve 8.ci sayılar yayınlandı. Dergi eki olarak verilen planlar: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 6 Mar 2019 #19 9. cu ve son sayı olan 10. cu sayı yayınlandı. Plan sayfasında Piper Super Cub yayınlandı. Tepkiler: Türker Akgün, Ahmet ATICI, Mustafa ÇOBAN ve 1 kişi daha