Model Tavsiyesi

Model Tavsiyesi

hüseyin buldan' Alıntı:
anladım banggood dan alacağım. şimdi forumda yurtdışı ile ilgili dikkat etmem gereken konuları araştırıyorum sevgili arkadaşlar. sadece size şeyi sorayım. v977 de model farklılıkları veya brushless motor secenekleri gibi değişiklikjler var mı? yoksa tek tip mi?
Modelin farklı versiyonları yok. İçin rahat olsun, sadece ürünün isminde RTF olmasına dikkat et. Eğer BNF yazan modeli alırsan sadece helikopteri almış olursun, kumanda batarya falan gelmez BNFde.
Bİrde şöyle ufak bir bilgi vereyim, belki bilmiyorsundur;
BNF, kumandayla eşleştir ve uçur demektir. Kutudan helikopterden başka hiçbir şey çıkmaz(BİND AND FLY'ın kısaltması)
RTF, herşey kutudan çıkar demektir. Şarj aleti, batarya, kumanda ve helikopter mevcuttur kutuda.(READY TO FLY'ın kısaltması)
Kolay gelsin :D

Model Tavsiyesi

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Modelin farklı versiyonları yok. İçin rahat olsun, sadece ürünün isminde RTF olmasına dikkat et. Eğer BNF yazan modeli alırsan sadece helikopteri almış olursun, kumanda batarya falan gelmez BNFde.
BNF, kumandayla eşleştir ve uçur demektir. Kutudan helikopterden başka hiçbir şey çıkmaz(BİND AND FLY'ın kısaltması)
RTF, herşey kutudan çıkar demektir. Şarj aleti, batarya, kumanda ve helikopter mevcuttur kutuda.(READY TO FLY'ın kısaltması)

rc konusunda bu kadar aktif ve atik bir forum bulmak türkiyede gercekten güzel bişi :) teşkkürler hepinize.

Model Tavsiyesi

FERDİ İKİZ' Alıntı:

BNF lerin tamamında pil çıkmaz diye bir şey yok aslında modele göre değişebilir kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor ama sonuç olarak kumanda şart :)

Model Tavsiyesi

V977 bence de başlamak için uygun olacaktır. Zaten sadece 4 kanal olanları direk boşvermelisin. Gereksiz masraf olur çünkü kısa süre sonra sakin sakin uçmak dışında birşey yapamadığı için yetmeyecek sana. O yüzden en az 6 kanal 922 almak lazım ancak az fiyat farkı ile daha güçlü ve fırçasız olan v977 çok daha mantıklı. İlk aldığında biraz 6G de uçar elini alıştırırsın, sonra 3G ye alır kendini ilerletirsin, sonrasında ters uçuş falan gelir. Ben böyle yaptım, ama 977 in bile gücü tam doyurmuyor beni. (Sorun bende sanırım) ;D Diğer alt modelleri düşün bir de.

Son olarak o yüzden V977 derim ben en uygun seçim. :RCKolik:

Model Tavsiyesi

Yazdıktan sonra farkettim Hüseyin zaten sen V977'yi bekliyorum demiştin ;D

Neyse seçim doğru ve güzel olmuş tekrar hayırlı olsun :RCKolik: :evil:

Model Tavsiyesi

Berk ERDEN' Alıntı:
Yazdıktan sonra farkettim Hüseyin zaten sen V977'yi bekliyorum demiştin ;D

Neyse seçim doğru ve güzel olmuş tekrar hayırlı olsun :RCKolik: :evil:
Ehehhe :)
olsun herkes aynı şeyi tavsiye ediyor. modele olan inancım arttı.

Model Tavsiyesi

Butcemi eğer biraz daha artirabilirsem hemen v977 alacagim,kirimsiz uçuşlar :RCKolik: