Model Tavsiyesi

D.Mirage

Uye
arkadaslar hiç helim yok ama bir arkadas vasıtasıyla birini buldum. bana heli satacak. toplamda 4 adet. modelleri ise: 2 tane v922 1 tane v911-1 1 tane de v913 ve bir cok yedek. ama v922 lerden birinde eksen etrafında sürekli donme sorunu varmış. diğerleri sağlammış. benden 550 tl istiyor. sizce ne ypapyım. cok kararsız kaldım.
İ

Hiç helim yok

Merhaba
Bir tane v977 al forumda v977 konularini okuyarak hangi yedekleride alacagina karar ver, yedegin mutlaka olsun, ayrica bir adette sim kumandasi al, once sim calis duzenli olarak, sonrada ucus videolarini izleyelim ;) 550 tl yeter bunlari yapmana...

Hiç helim yok

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Merhaba
Bir tane v977 al forumda v977 konularini okuyarak hangi yedekleride alacagina karar ver, yedegin mutlaka olsun, ayrica bir adette sim kumandasi al, once sim calis duzenli olarak, sonrada ucus videolarini izleyelim ;) 550 tl yeter bunlari yapmana...
+1 kesinlikle çok doğru.
Tek model ile kendini daha iyi geliştirirsin.

Hiç helim yok

Hüseyin,

Öncelikle açtığın konunun başlığı içerik ile uyumlu olsun lütfen. Bir de genel anlamda değil de, sorunu net olarak belirten başlık seçmen, cevap alma imkanını arttıracaktır.

2.el model almak her zaman bir risktir. Bu nedenle gerek forumlardan gerekse yüzyüze tanıdığımız insanlardan model almayı tercih ederiz.

Anladığım kadarı ile modelcilikte yenisin. Mesela sim tecrüben yok değil mi? Bu nedenle bence model alma konusunda acele etme. Öncelikle USB Sim kumandası alarak simulatör çalışmalarına başla, sonra model alırsın.

Gelelim paketin içeriğine :

1- V911 ve V913 bence pilotaj olarak sana herhangi bir katkıda bulunacak modeller değil.
2- İşine yarayacak model bence bir tek V922. 2 tane diyorsun ama sadece biri sağlammış.

Bu durumda bence fiyat olarak vereceğin paketi bir kere daha düşün derim.

NOT: Selcuk kardeşimiz ve Celalettin abi benden önce zaten gerekenler yazmışlar. Ben de hazır yazmışken mesajı silmeyeyim dedim :)

Hiç helim yok

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hüseyin,

Öncelikle açtığın konunun başlığı içerik ile uyumlu olsun lütfen. Bir de genel anlamda değil de, sorunu net olarak belirten başlık seçmen, cevap alma imkanını arttıracaktır.

2.el model almak her zaman bir risktir. Bu nedenle gerek forumlardan gerekse yüzyüze tanıdığımız insanlardan model almayı tercih ederiz.

Anladığım kadarı ile modelcilikte yenisin. Mesela sim tecrüben yok değil mi? Bu nedenle bence model alma konusunda acele etme. Öncelikle USB Sim kumandası alarak simulatör çalışmalarına başla, sonra model alırsın.

Gelelim paketin içeriğine :

1- V911 ve V913 bence pilotaj olarak sana herhangi bir katkıda bulunacak modeller değil.
2- İşine yarayacak model bence bir tek V922. 2 tane diyorsun ama sadece biri sağlammış.

Bu durumda bence fiyat olarak vereceğin paketi bir kere daha düşün derim.

NOT: Selcuk kardeşimiz ve Celalettin abi benden önce zaten gerekenler yazmışlar. Ben de hazır yazmışken mesajı silmeyeyim dedim :)
eve geçince foum kurallarına ayrıca bakacağım uyardığınız için teşekkür ederim. ilk kez heli ucuran biri olarak(oyuncak helikopterler hariç) v977 için erken değil mi sizce? bir de v911 için cok ovguler var. bunu nasıl değerlendirmek gerekir.

Hiç helim yok

hüseyin buldan' Alıntı:
eve geçince foum kurallarına ayrıca bakacağım uyardığınız için teşekkür ederim. ilk kez heli ucuran biri olarak(oyuncak helikopterler hariç) v977 için erken değil mi sizce? bir de v911 için cok ovguler var. bunu nasıl değerlendirmek gerekir.

v977 yi okursan hem 4 kanal hemde 6 kanal uçma özelliği özelliği var. onun için v977 öneriyoruz. ayrıca gerçek bir model kategorisine giren mekanik ve elektonik olarak masrafı en az olan model bu. neden tavsiye edildiğini konuları okuyarak anlayabilirsin. v977 den başlaman en iyisi, yoksa benim gibi bir sürü masraf yapar ve asıl heyecanlı olan 6 kanal heliye küsersin...

Model Tavsiyesi

V911 ovguleri hak ediyor dogrudur yalniz bu ovgu ben modelcilikte ilerlemiycem sadece ev icinde eglencelik bir iki ucus yapar kaldiririm diyorsaniz tum ovgulere layiktir saglamdir dusur dusur ucur ama...
amasi onemli iste.
ben ilerlemek istiyorum modelci olacagim sonuna kadar gidecegim diyorsaniz, size yararindan cok zarari olur 911in.
Tavsiyelere kulak verip oncelikli sim edinmenizi ve 977almanizi oneririm.
922 ile hic farki yok ozellik olarak sadece brusless fircasiz motor olmasi ve istediginiz zaman 911gibi de 4 kanal kullanabilme avantaji olmasi isinize gelecektir.
ama yine soyluyorum 6kanal ayrı bir hayat tadina varinca 4kanal helileri dusunmeyeceksinizdir %p

Model Tavsiyesi

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
V911 ovguleri hak ediyor dogrudur yalniz bu ovgu ben modelcilikte ilerlemiycem sadece ev icinde eglencelik bir iki ucus yapar kaldiririm diyorsaniz tum ovgulere layiktir saglamdir dusur dusur ucur ama...
amasi onemli iste.
ben ilerlemek istiyorum modelci olacagim sonuna kadar gidecegim diyorsaniz, size yararindan cok zarari olur 911in.
Tavsiyelere kulak verip oncelikli sim edinmenizi ve 977almanizi oneririm.
922 ile hic farki yok ozellik olarak sadece brusless fircasiz motor olmasi ve istediginiz zaman 911gibi de 4 kanal kullanabilme avantaji olmasi isinize gelecektir.
ama yine soyluyorum 6kanal ayrı bir hayat tadina varinca 4kanal helileri dusunmeyeceksinizdir %p

aslında bayadır benim de radarımdaydı v977. dediğini kanal ayarlarının oldugunu biliyorum. 4-6 kanal seçeneğini yani. micro olması da ilgimi çekiyor. ama yurtiçi sıfır satışı yok. ikincisi dolar uçmuş gitmiş :) siz ikinci el önerir misiniz? yoksa ilk helim ısıfr mı olmalı?

Model Tavsiyesi

O v911 Övgüler ini birdaha bana sor onun yüzüne iki defa kırım yaptım ikisinde de hold çekmedim birinde bir landing sikid kuracağıma iki.adet v911 Masrafı ettim bence v911 E hiç yaklaşma ama çocuklara oynasın diye alabilirsiniz

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Model Tavsiyesi

Hüseyin bey, arkadaşların belirttiği gibi v911 ve 913 size pek birşey kazandırmaz. Çünkü onlar sadece 4 kanal uçuşu yapar. Ama v922 veya v977 gibi bir model alırsanız onları acemiyken 4 kanal gibi, sonrada 6 kanal gibi uçurabileceğiniz sistemleri var. V911 övgüyü hak ediyor ama 6 kanal pilotajı için alan turundan başka birşey öğretmez. Bence v977 ve bolca yedek alın 550 tlye. Diğerlerini almak gereksiz olur.

Model Tavsiyesi

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Hüseyin bey, arkadaşların belirttiği gibi v911 ve 913 size pek birşey kazandırmaz. Çünkü onlar sadece 4 kanal uçuşu yapar. Ama v922 veya v977 gibi bir model alırsanız onları acemiyken 4 kanal gibi, sonrada 6 kanal gibi uçurabileceğiniz sistemleri var. V911 övgüyü hak ediyor ama 6 kanal pilotajı için alan turundan başka birşey öğretmez. Bence v977 ve bolca yedek alın 550 tlye. Diğerlerini almak gereksiz olur.
V922 de 4 kanal ucma modu yok diye biliyorum...

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
V922 de 4 kanal ucma modu yok diye biliyorum...
Six axis gyro gibi değil ama idle up kapalı iken kontrol modu low durumda olduğunda 4 kanal olarak kullanılabiliyor. 4 kanal uçuş derken bunu kastettim.

Model Tavsiyesi

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Six axis gyro gibi değil ama idle up kapalı iken kontrol modu low durumda olduğunda 4 kanal olarak kullanılabiliyor. 4 kanal uçuş derken bunu kastettim.
Bence ifade yanlış olmuş. Dediklerini yapınca heli daha Uysal olur doğrudur ama 4 kanal özelliği tamamen farklı bir sey malum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Model Tavsiyesi

anladım banggood dan alacağım. şimdi forumda yurtdışı ile ilgili dikkat etmem gereken konuları araştırıyorum sevgili arkadaşlar. sadece size şeyi sorayım. v977 de model farklılıkları veya brushless motor secenekleri gibi değişiklikjler var mı? yoksa tek tip mi?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bence ifade yanlış olmuş. Dediklerini yapınca heli daha Uysal olur doğrudur ama 4 kanal özelliği tamamen farklı bir sey malum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen öyle ;) idle up'ın low pozisyonda olmasıyla v977 de ki 4ch modunun alakası yok. tamamen farklı şeyler.