Model Helikopterci Adaylarına Tavsiyeler : Ilk Model ve Ekipmanlar Ne olmalı ?
Gerci soru ozel olarak Mehmet Bey'e gelmis ama... sevgili yasin, 977 kumandası bağlanmıyor diye aklimda kalmis ama muhtemelen yanlış cunku baglanmasi gerekir diye tahmin ediyorum. Ama bence once bir arastirip öyle sorman gerek. Arastirip diyorum cunku arastirirsan cogu seyin cevabini bulabilirsin. Ozellikle bu tarz sorularin ve emin ol sorduklarinin cevaplari forumumuzda mevcut p
Yasin Bekçi' Alıntı:mehmet hocam tekrardan rahatsız ediyorum resimlerini attıgım ürünü kalitesizliğinden sanırım dış mekanda uçururken kaptırıp gidiyor bazen kendini kontrol edemiyorum sayesinde epey gezdim onu kovalarken yönlerini kontrol etmek sıkıntı dinlemiyor yani rüzgarda felan v977 almaya karar verdim. ancak o gelene kadar simulasyon çalışın dediniz de okudugum kadariyla v922 nin kumanda si bağlanıyormuş v977 lerde öyle bir özellik varmi ? bağlanmıyorsa almam gereken ekipmanlar nelerdir acaba ? ek olarak da daha büyük ebatlarda bir heli yi bu fiyata bulabilirmiyiz acaba micro olmasa
Gerci soru ozel olarak Mehmet Bey'e gelmis ama... sevgili yasin, 977 kumandası bağlanmıyor diye aklimda kalmis ama muhtemelen yanlış cunku baglanmasi gerekir diye tahmin ediyorum. Ama bence once bir arastirip öyle sorman gerek. Arastirip diyorum cunku arastirirsan cogu seyin cevabini bulabilirsin. Ozellikle bu tarz sorularin ve emin ol sorduklarinin cevaplari forumumuzda mevcut p