Cok sukur isime yarayan birsey bulamadigimdan kazasiz atlattik bu indirimi deBerkay35' Alıntı:İndirim bitti.
Teşekkürler abi Beni de çok sevindirdiler Sport kiti hiç beğenmiyordumTürker Akgün' Alıntı:Senin adına çok sevindim Berkay'cım.
Pro olması çok iyi oldu...
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Ahmet Bey, V912 her ne kadar buyukluk olarak insani cekse de pekte dogru birntercih degil. Indoor ucmaz, disarda rüzgardan da etkileniyor.
Bu nedenle 4 kanal alacaksaniz V911, 6 kanal ise v922. Urun inceleme, fiyatlar, 4 ve 6 kanal farklari ve daha fazlasini forumda bulabilirsiniz
Ahmet bey, piller temas etmiyor olabilir, daha dogrusu pillerin uclari kumanda icindeki cubuklara temas etmiyor olabilir. Diger ve daha kotu bir ihtimal ise, kumanda ya da Heli bozuk olabilir :-\ Malum cin kalite kontrol problemiahmet furkan' Alıntı:v911 aldım bugün kargom geldi bir hevesle açtım kumandaya pilleri taktım ama kumanda çalışmıyor
teşekkür ederim Mehmet bey,kumanda hiç açılmıyor çocuk gibi ağlayacam şimdiMehmet Kucuksari' Alıntı:Berkay hadi gozun aydin insallah problemsiz bir sekilde eline ulasir
Ahmet bey, piller temas etmiyor olabilir, daha dogrusu pillerin uclari kumanda icindeki cubuklara temas etmiyor olabilir. Diger ve daha kotu bir ihtimal ise, kumanda ya da Heli bozuk olabilir :-\ Malum cin kalite kontrol problemi
Varsa yakinlarda v911 kullanan birisi, heliyi ve kumandayi teker teker test etmenizi oneririm
ahmet furkan' Alıntı:teşekkür ederim Mehmet bey,kumanda hiç açılmıyor çocuk gibi ağlayacam şimdi