Mikado LOGO 550sx Unboxing / Montaj / İnceleme

Rasimcim bu arada bu Simoneye karsi baska bir hayranlik var galiba gibi gibi :)

Valla Rasim ne yalan söyleyeyim , konfigürasyon kurmayı ve karşılaştırma yaparak seçmeyi çok iyi yapıyorsun , daha 2 sene önce kargadan başka kuş , Align'den başka marka bilmiyorken , sayende , heli dünyasında neler varmış neler dedirten ekipmanlara ve bilgiye sahip olduk.Bu deneyimleri para versek ,alsak , denesek , senin kadar iyi değerlendiremezdim , ben kendi adıma minnettarım , eminim bu donanımla , istediğin performansa ve hayalini kurduğun heline bir şekilde kavuşacaksın.Sabırla maideni bekliyorum , sen yaptın da , hangisi güzel olmadı ki , bu da güzel olacak inşallah.... :thumbup:

Edit : Yarım yamalak okuma böyle oluyor işte , Protos artık raftaki yerini aldı ha Rasim :( Geçmiş olsun kardeşim , ilerde iyi kötü toplar , uçmasan bile yedekte ikinci model olarak bekletirsin. :(

Protos ıcın gecmis olsun Rasim :( Evet o modeldeki ESC bir türlü ayar tutmamıştı...

Neyse saglık olsun. Logo 550 onun açığını hayli hayli kapatacaktık zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçmiş Olsun Rasim abi, klişe cümlelere gerek yok. Heliler Kıra kıra hiç olur diyelim , senin canın sağolsun abi :) Ayrıca bu ülkede kaç kişide pyro motor var ,yakışır sana :saygilar:

Rasim abi, protos için geçmiş olsun.. İnşallah yeni LOGO seni hiç üzmez ve bu kadar kaliteli ekipmanlarla artık evladiyelik olur. :)

Geçmiş olsun...

Protos buraya kadarmış demek, sağlık olsun Rasim. :( Dediğin gibi bazen olmadı mı olmuyor ve gerçektende fazla zorlamanın pek bir faydası yok.

Bundan sonra 550'ye bakacağız, oda maşallah a'dan z'ye gözleri kamaştırıyor doğrusu. :thumbup: :halay: :halay:

Rasim, geçmiş olsun.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasim protos için geçmiş olsun, 550 ile kırımsız uçuşlar. Yeni projeleri de merak etmekteyiz :)

Geçmiş olsun Rasim protos un sonuda böyleymis demekki ama en son videonu izlediğimde Rasim ne hareketler yapıyor heralde gözden çıkarmış protos u diyordum ki heralde öyle oldu ve bunu farkeden protos 550sx kıskanıp canına kıydı. Canın sağolsun en güzellerini daha iyilerini aldın dahada iyi olur insallah önemli olan sağlık hepsi gelir geçer 550sx şahane olacak Azmine hayranım bravo.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Taziyeler için teşekkürler :)

Protos ta pilotaj kaynaklı sadece bir kırımım var ve onda da skidler üzerine vurduğum için hasar minimum seviyede olmuştu. Gerisi ne yazık ki hep esc kaynaklı sıkıntılar... Neyse çok da üzülmedim, odak noktam kendisi değil bu aralar.

550sx için özen gösteriyorum. Laf olabilir söz olabilir onu da umursamıyorum :laugh:

Ben bayaa geride kaldim sanirim.
Gecmis olsun Rasim protos için :(
550 icin olusturdugun elektronikler on numara.
Nazarlardan esirgesin rabbim.
Bosa dememisler "al malın iyisini, çekme kaygısını".

Rasim çok geçmiş olsun.Genelde şansızlıklar geldiği zaman üst üste gelir zaten.550 sx'le yeni ve uzun soluklu bir sayfa açacağına inanıyorum. :)

Gecmis olsun rasim bende konuyu atlamisim [emoji22]

Protos için geçmiş olsun Rasim abi. Logo'nun elektroniklerinin maşallahı var ama nazar değmesin inş. %p