Micro modellere rağbet artacak...

Vay arkadaş !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene 1980. Lise yeni bitmiş. Üniversiteye gideceğim. Tatilde Trabzon'dayım ve şimdiki gibi elektronik projeleri ile ilgileniyorum. :)

Küçük bir radyo devresi yapmıştım. O zamanki imkan(sızlık)larla bir kutu bulmaya çalışırken bir köşede bozulmuş olarak duran merdiven ışığı otomatının bakalit kutusunu buldum. Radyo plaketini o kutuya monte ederken üniversite sınavı ile ilgili bir röpörtaj yapmak için yerel gazetenin muhabiri geldi. Sınavdan falan konuştuk, sonra konu radyoya geldi. Gayet anlaşılır bir şekilde ne yaptığımı anlattım. Gazetedeki haberin başlığı: Merdiven otomatından radyo yaparken... :lol:

Malesef medya herşeyi abartarak önümüze koyuyor. Bu sadece bizden basit bi örnek ve malesefki çoğu haber aynı şekilde.

Bknz; ATV haber gta şifreleri, futbolcuların gizli şifreleri vs.

Bunlara sağlam bi denetleme mekanizması olmadığı için, ilgi çekmek için böyle abartılı saçma haberler yapıyorlar.

Renault fabrikasında çalışıyorum, malum geçen yaz yaptığımız eylemi birtek fox ana haber bizimle röportaj yaparak doğru bi şekilde vermişti.

Öteki medya grubu resmen uydurmuştu, bu yüzden sondakika haber uygulamasını telefondan kaldırıp bi çok haber sitesini takibi bıraktım.