20/05/2018 yani pazar ve pazar diyince akla uçuş geliyor.Bugün güneşli güzel bir uçuş günüydü çok eğlendik ,güzel uçuşlar yaptık ve günün sonuna geldik sıra geldi resimleri yüklemeye
İlk pisti açanlar biz olduk öğlene doğru gelenlerde oldu tabiki.
Ayar şart
Birkaç kişi daha vardı ancak uçmaktan onları çekmeye fırsat olmadı bugünü birkaç foto koyarak özetliyorum ,aslında videolarda var ama onları yüklemeyi beceremedim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İlk pisti açanlar biz olduk öğlene doğru gelenlerde oldu tabiki.
günün ilk uçuşunu yaptık.
Ayar şart
kağan kazancı kardeşim üşenmedi denizliden aracına atladı ve uçuşa katıldı sağolsun.
teknik konularda biraz titizdir kendisi,sağolsun her konuda yardım eder.
nesimi abiyi sanırım forumdan tanıyorsunuz kendisi miniquad konusunda çok aktif gerçi bu ara biraz fotobloktan uçak yapma işine sardı ve çok keyifli uçaklar yapıyor.
soldaki goblin recep abimizin kendi resmi olmasada modelini yükliyelim kendisi turgutludan modeli yeni almış(2.el) sıfırdan ayarlarını yaptık değişmesi gereken parçaları değiştik,hazırladık ve bugün testini yaptık mükemmel uçtu
fpv ekibimiz yine iş başındaydı.üniversite bitirme projesi uçak yapmak olan genç arkadaşlarımıza yardım edip uçağı inşaa edip ,otonom sistemleri yerleştirmekle bitirdiler bugünü eminim onlarda çok keyif aldılar bugün Birkaç kişi daha vardı ancak uçmaktan onları çekmeye fırsat olmadı bugünü birkaç foto koyarak özetliyorum ,aslında videolarda var ama onları yüklemeyi beceremedim