Malatya' dan Selamlar

Şahsen tanımam. Ama başka mecralarda bilgisi ve tecrübesinden çok faydalanmışımdır modelci olarak.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Aras
OOoooooo , tam benim kafamda bir hobi meraklısı . Bende bir kaç aydır skywalker planlarını ve yapılabilirliğini inceliyorum . Hoşgeldiniz .

Eyvallah kardeşim. Tanişma mesajini atalı dile kolay 5 sene olmuş. O sirada bu cümleyi yazmisim galiba? sonradan x7 benzeri bisey yapmistim. Hatta buna catapult falanda yaptiydim. Ama mancınıktan fırlatma yabancilarinki gibi olmadi bi türlü. Artik daha kolay elden atılabilir ucaklarla uğrasuyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

5 sene olmuş...:rolleyes:
Tekrar hoş geldiniz. Hekimhanlıyım.

Biliyorum abi Fethiye' de oturuyodunuz değilmi? Mesajla konuşmuştuk sizinle bu sitede. Malatya lı modelcileri helede sizin gibi tecrübeli olanları görünce seviniyorum. Sosyal medya mevzusu çıktı çıkalı bu forumlar daha az kullanılır oldu. Lakin RCKOLİK başka.. Kesinlikle çok aktif. 10 Sene önce forumları çok takip ederdim. Uzun zamandır forumlara girmedim. Lakin güzel bir site buldum.. Bundan sonra yazmaya okumaya devam :)

Biliyorum abi Fethiye' de oturuyodunuz değilmi? Mesajla konuşmuştuk sizinle bu sitede. Malatya lı modelcileri helede sizin gibi tecrübeli olanları görünce seviniyorum. Sosyal medya mevzusu çıktı çıkalı bu forumlar daha az kullanılır oldu. Lakin RCKOLİK başka.. Kesinlikle çok aktif. 10 Sene önce forumları çok takip ederdim. Uzun zamandır forumlara girmedim. Lakin güzel bir site buldum.. Bundan sonra yazmaya okumaya devam :)
Yaşlanıyoruz.:rolleyes: Unutmuşum. Yazınca hatırladım. :saygilar:
Evet bildigimiz pek çok forumu kenara bıraktık. Buranın tadı başka. Değerli arkadaşlarımız var.:laugh:

Bunları okumak bizler için o kadar büyük bir keyif ki :thumbup: Güzel geri bildirimleriniz için ayrıca teşekkür ederiz :saygilar: