Deniz Tanrıverdi
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Şahsen tanımam. Ama başka mecralarda bilgisi ve tecrübesinden çok faydalanmışımdır modelci olarak.
OOoooooo , tam benim kafamda bir hobi meraklısı . Bende bir kaç aydır skywalker planlarını ve yapılabilirliğini inceliyorum . Hoşgeldiniz .skywalker x8, x7 ya da bu geometriye benzer ev yapımı klon bir uçan kanat ile FPV yapmak..
OOoooooo , tam benim kafamda bir hobi meraklısı . Bende bir kaç aydır skywalker planlarını ve yapılabilirliğini inceliyorum . Hoşgeldiniz .
5 sene olmuş...
Tekrar hoş geldiniz. Hekimhanlıyım.
Yaşlanıyoruz. Unutmuşum. Yazınca hatırladım.Biliyorum abi Fethiye' de oturuyodunuz değilmi? Mesajla konuşmuştuk sizinle bu sitede. Malatya lı modelcileri helede sizin gibi tecrübeli olanları görünce seviniyorum. Sosyal medya mevzusu çıktı çıkalı bu forumlar daha az kullanılır oldu. Lakin RCKOLİK başka.. Kesinlikle çok aktif. 10 Sene önce forumları çok takip ederdim. Uzun zamandır forumlara girmedim. Lakin güzel bir site buldum.. Bundan sonra yazmaya okumaya devam
Bunları okumak bizler için o kadar büyük bir keyif ki Güzel geri bildirimleriniz için ayrıca teşekkür ederizBiliyorum abi Fethiye' de oturuyodunuz değilmi? Mesajla konuşmuştuk sizinle bu sitede. Malatya lı modelcileri helede sizin gibi tecrübeli olanları görünce seviniyorum. Sosyal medya mevzusu çıktı çıkalı bu forumlar daha az kullanılır oldu. Lakin RCKOLİK başka.. Kesinlikle çok aktif. 10 Sene önce forumları çok takip ederdim. Uzun zamandır forumlara girmedim. Lakin güzel bir site buldum.. Bundan sonra yazmaya okumaya devam