Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara pistin uç tarafına doğru dökülen hafriyat görülüyor. O 3-5 kişi sarılın küreklere atın pist dışına diyecektim ama, öyle az buz değil gibi. Dua edin pistin orta yerine hastane yapmamışlar.
Bir ara pistin uç tarafına doğru dökülen hafriyat görülüyor. O 3-5 kişi sarılın küreklere atın pist dışına diyecektim ama, öyle az buz değil gibi. Dua edin pistin orta yerine hastane yapmamışlar.
İnşallah dediğiniz gibi harfiyatın devamı gelmez. Pazartesi sabahı kahve ve müzik eşliğinde uçuş videosu iyi geldi Paylaşım için teşekkür ederiz, ellerinize emeklerinize sağlık
Nesini anlamadın Mehmet abi? Bizim memleketin insanı güzel şeylerden rahatsız olur. Belli ki yetki sahibi bir ruh hastası orada uçak uçurulmasına tahammül edememiş.
Ekim 3. hafta 2021
Pistteki harfiyati iterek ötelediler. ?İtfaiye cagirip yıkattiracagiz. Bununla idare edecegiz artik. Herkese iyi ucuslar bu haftaki videoyu yolluyorum.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Harika bir haber İnşallah bir daha böyle aptallık yapmazlar diyeceğim ama pek de ümitli değilim Sakin ve dinlendirici bir müzik eşliğinde yine izlemesi çok keyifli bir uçuş olmuş Paylaşım için teşekkür ederiz.