Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, biraz daha yükseldi aslında..
Kısa bi videosu da var.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ama bundan sonrasını Mesut Bey'den temin edeceğim daha sağlam bir frame ile devam ettireceğim. Servonun olduğu motoru döndüren mekanizma sağlam olmadı... Sağa-sola gidiyor kendi kendine... Biraz da uçurmanın zevkine bakayım diyorum
Dinçer bey iban yolluyorum müsait bi zamanımda gün içinde. Kuyruk size sorun yaratır, yeni framde orjinal servo yeri ve mekanizması var. Umarım frami beğenirsiniz
Dincer' Alıntı:
Tamam gelsin zaten hemen yapip ucurmayi dener, kaydeder, gonderirim
MA Ekonomik Tricopter Toplama Listesi ve Yapımı - (Hand made frame)
Mesut AKIN' Alıntı:
Dinçer bey iban yolluyorum müsait bi zamanımda gün içinde. Kuyruk size sorun yaratır, yeni framde orjinal servo yeri ve mekanizması var. Umarım frami beğenirsiniz
Mesut Bey,
Frame i aldim. Montaji tamamladim. Cok hafif ve pratikmis.
Cok tesekkurler.
Pillerimi sarj edip ilk firsatta deniycem. Umarim artik ucurabilirim
Dinçer bey hayırlı olsun, frame çok güzel bi framdir, montajıda uyumadan bitirmişsiniz gece saat 02:30 da mesaj atmışsınız foruma umarım artık sorunsuzca uçarsınız
Mesut AKIN' Alıntı:
Dinçer bey hayırlı olsun, frame çok güzel bi framdir, montajıda uyumadan bitirmişsiniz gece saat 02:30 da mesaj atmışsınız foruma umarım artık sorunsuzca uçarsınız
Çok sağolun. Uçurduktan sonra biraz derleyip toparlayacağım. Kablolar eski frame'e göre olduğundan uzun kaldı. Bir de güç kablolarının bir kısmı 12 awg bir kısmı 16 awg.. onların hepsini 16 awg olarak toparlayıp kısaltıcam.
Frame yerine kasa desem olur mu acaba?
Benim motorların milleri alttan uzun. O yüzden ekstra delik açmak zorunda kaldım uçlarda.
Birkaç somunu değiştirdim.
Bende iki tane KK kart var. Bir tanesi diyagonal monte ediliyor. Ok işareti karenin sivri yerine doğru. Kasanın ortasındaki vida delikleri bu karta uyumlu.
Ancak KK2 ile uçurmaya çalışıyorum. Bunda ok işareti ortadan karenin kenar çizgisine doğru. Yani diyagonal değil düz monte gerekiyor. Bunu da halletim ama bir şekilde..
Açıkcası yakından bakınca montaj işçiliğim pek güzel görünmediğinden detaylı foto atmıyorum
Biraz toparladıktan sonra daha kaliteli resimler atarım.