LOGO 800 Kırımdan Önceki Son Ayar ve Kırım Videosu
Evet arkadaslar.
Kirim videosu ve Log dosyasi ile Mikado ile konuyu paylastim. Gelen cevap su sekilde. Tahmin ettigim sekilde bir cevap gelmis ki farkli bir sey de beklemiyordum. Zira ana karti ariza yapan daha onceki HC-3sx unitemi de incelemeye Almanya ya gonderip, tamir ettirinceye kadar epey kasmislardi. Benzer durum burda da oldu. Ama yilmak yok, sonun kadar konuyu takil edecegim
Ozetle sunu diyorlar:
-- Log dosyasinda herhangi bir hata yok
-- Unite gelen kumanda komutlarini mudahale etmiyormus.
-- Buna gore hatanin kaynagi kumand olabilir ??
-- Fiziksel montaj Ozellikle Kafadaki acik rulman montajinda sikinti olabilir ( ki %100 emin bunda montaj sorunu yok...)
Evet arkadaslar.
Kirim videosu ve Log dosyasi ile Mikado ile konuyu paylastim. Gelen cevap su sekilde. Tahmin ettigim sekilde bir cevap gelmis ki farkli bir sey de beklemiyordum. Zira ana karti ariza yapan daha onceki HC-3sx unitemi de incelemeye Almanya ya gonderip, tamir ettirinceye kadar epey kasmislardi. Benzer durum burda da oldu. Ama yilmak yok, sonun kadar konuyu takil edecegim
Ozetle sunu diyorlar:
-- Log dosyasinda herhangi bir hata yok
-- Unite gelen kumanda komutlarini mudahale etmiyormus.
-- Buna gore hatanin kaynagi kumand olabilir ??
-- Fiziksel montaj Ozellikle Kafadaki acik rulman montajinda sikinti olabilir ( ki %100 emin bunda montaj sorunu yok...)
Well - as it seem to have effect on colletice one comment:
Collective will be passed through w/o touching the control loops.
And as we have no satellite errors in this flight (but in other logs - plese NEVER turn off TX first!) - they have been still sending us data.
Now - 2 theroies:
- The TX had a issue which still sends old datas
- The heli and its mechanical built had an issue - especially wrong mounted thrust bearings at the main hed - please check thise!
regards (EN) / Gruss (DE)
Rainer Vetter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Für Einzelkommunikation bitte ausschließlich Email verwenden! - PN, Messenger, Chat usw. werden nicht bearbeitet.
For single user communication please send a email only! PM, Messenger, Chat etc. won't be read.
Reply Quote