Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,103 Yaş 43 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 20 Haz 2017 #31 Glue'dan kasıt screw glue, yani loctite'dır diye tahmin ediyorum. O vidada her zaman mavi loctite kullanırım, iyice de sıkarım.
Glue'dan kasıt screw glue, yani loctite'dır diye tahmin ediyorum. O vidada her zaman mavi loctite kullanırım, iyice de sıkarım.
Kadir Kocaman Tecrübeli Uye Katılım 12 Eyl 2013 Mesajlar 1,094 Tepkime puanı 570 Yaş 42 İlgi Alanı Heli 20 Haz 2017 #32 Loctite Nedir? Çeşitleri Nelerdir? RC Modellerde nerede ve nasıl kullanılır? Emre Kaman' Alıntı: Glue'dan kasıt screw glue, yani loctite'dır diye tahmin ediyorum. O vidada her zaman mavi loctite kullanırım, iyice de sıkarım. Genişletmek için tıkla ... aynen bende öyle yaptım başka bi sorun yok artık helide bi kaldıralım bakalım ne olacak. sağolasın
Loctite Nedir? Çeşitleri Nelerdir? RC Modellerde nerede ve nasıl kullanılır? Emre Kaman' Alıntı: Glue'dan kasıt screw glue, yani loctite'dır diye tahmin ediyorum. O vidada her zaman mavi loctite kullanırım, iyice de sıkarım. Genişletmek için tıkla ... aynen bende öyle yaptım başka bi sorun yok artık helide bi kaldıralım bakalım ne olacak. sağolasın