Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz geç yazıyorum kusurabakmayın, ben li-po pillerimi kendim İstanbul- Perpa dan aldım hep. Birçok pil satan yer mevcut ve üstelik sadece piller üzerine çalışan yerler. İstenilen güç ve amperde li-on pil de yapıyorlar ben hiç tecrübe etmedim ama fiyat olarak daha uyguna geldiğini biliyorum.
@Muhammet Özbey korkmayın . Matematikte hata olmaz yahu . Kumandanın pil yuvasını doğru ölçüyorsanız o ölçülere en yakın ve işinize yaraycak en yüksek mah değerli 2S lipo sizin için en uygun pildir .
Aldığınız pil hayırlı uğurlu olsun . Güle güle kullanın .
Ölçüler satış sitesinde ki ölçülerle aynı, korkmadan alabilirsiniz.
daha önce de yaıldığı gibi riski en aza indirmek adına, satış yapan site ile iletişime geçip, teyit etmeniz yararınıza olacaktır.
amaç : "modellerde kullanılamaz mı?" şeklinde aklımda oluşan sorudan kaynaklı.
Mah değeri 7000 civarı olanlar daha uygun ve bir markası var düşüncesindeyim
Tabiki C değeri de önemli, o yüzden c değeri yüksek olsaydı bu fiyatlara satılır mıydı orası muallak ama kumandalarda belki kullanılabilir.
Tamam şimdi oldu Bir kere powerbank netice de bir maliyet. Kaldı pillerde fiyatı arttıran şey C değeri. Powerbank yüksek akım çekim durumları olmadığına göre, uygun fiyatlı olsun diye C değeri düşük pil kullanılmıştır ki bence de en mantıklısı bu
ben cep telefonu bataryalarindan birlestirip yaptigim batarya ile kullaniyorum uzun suredir , kumandanin destekledigi voltajin uzerinde olmamak kaydiyla her turlu pil batarya aku ile calisir kumanda.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol