E Enes nalbant Uye Katılım 1 Şub 2019 Mesajlar 54 Tepkime puanı 35 Yaş 18 Konum Muğla İlgi Alanı Uçak 23 Kas 2023 #31 Adil Ertuğrul Kaya' Alıntı: Ben de yaptım powerxtradan bi 3s1p. Daha havada test edemedim ama güç konusunda 24a çeken motoru max gazda rahat çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende yapacağım herhalde bu artan lipo fiyatları karşısında. Tepkiler: Adil Ertuğrul Kaya
Adil Ertuğrul Kaya' Alıntı: Ben de yaptım powerxtradan bi 3s1p. Daha havada test edemedim ama güç konusunda 24a çeken motoru max gazda rahat çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende yapacağım herhalde bu artan lipo fiyatları karşısında.
Adil Ertuğrul Kaya Çalışkan Uye Katılım 15 Şub 2023 Mesajlar 288 Tepkime puanı 228 Yaş 17 Konum Samsun İlgi Alanı Uçak 23 Kas 2023 #32 Enes nalbant' Alıntı: Hocam bende yapacağım herhalde bu artan lipo fiyatları karşısında. Genişletmek için tıkla ... Hatırladın mı beni? YouTube da konuşmuştuk bayağı.
Enes nalbant' Alıntı: Hocam bende yapacağım herhalde bu artan lipo fiyatları karşısında. Genişletmek için tıkla ... Hatırladın mı beni? YouTube da konuşmuştuk bayağı.
N.Ahmet SANDIKLI Çalışkan Uye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 223 Tepkime puanı 188 Yaş 32 Konum Denizli İlgi Alanı Hepsi 24 Kas 2023 #33 Enes nalbant' Alıntı: Bende deneyeceğim hocam büyük ihtimal. 1 tanesi kaç gram ağırlığında acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... 44.5
Enes nalbant' Alıntı: Bende deneyeceğim hocam büyük ihtimal. 1 tanesi kaç gram ağırlığında acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... 44.5
E Enes nalbant Uye Katılım 1 Şub 2019 Mesajlar 54 Tepkime puanı 35 Yaş 18 Konum Muğla İlgi Alanı Uçak 24 Kas 2023 #34 Adil Ertuğrul Kaya' Alıntı: Hatırladın mı beni? YouTube da konuşmuştuk bayağı. Genişletmek için tıkla ... Tabi ki hocam, İsminiz aklımda kalmış görünce direkt tanıyorum
Adil Ertuğrul Kaya' Alıntı: Hatırladın mı beni? YouTube da konuşmuştuk bayağı. Genişletmek için tıkla ... Tabi ki hocam, İsminiz aklımda kalmış görünce direkt tanıyorum
E Enes nalbant Uye Katılım 1 Şub 2019 Mesajlar 54 Tepkime puanı 35 Yaş 18 Konum Muğla İlgi Alanı Uçak 24 Kas 2023 #35 N.Ahmet SANDIKLI' Alıntı: 44.5 Genişletmek için tıkla ... Ağırlığı da iyimiş. 3s1p olarak yapsam max 135 gram gelicek. Drone için gayet iyi.
N.Ahmet SANDIKLI' Alıntı: 44.5 Genişletmek için tıkla ... Ağırlığı da iyimiş. 3s1p olarak yapsam max 135 gram gelicek. Drone için gayet iyi.