Kumanda arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumanda arıyorum

Ali Peker' Alıntı:
Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.

Bu mesajınız üzerine açmış olduğunuz konuyu baştan sona okudum. Eğer size karşı bir atarlanma (bu kelimeyi çok iyi bilmiyorum, umarım doğru kullanmışımdır) varsa moderatör olarak müdahale edeyim diye. Ama bulamadım. Aslında hafiften fırça kayar tonlu ilk mesaj bu sizin yazmış olduğunuz mesaj. :) Yani bu konu içinde siz katılımcıların bütçenizi tahmin edememelerine laf etmişsiniz. :) Öyle değil mi? Haa özel mesajlarla size sataşma olduysa bilemem ama emin olun burada "atarlı" kimse yok. Rahat olun, keyfinize bakın. İnsanlar ellerinden geldiğince sorunu anlayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Kumanda arıyorum

Ali Peker' Alıntı:
Yazdığım kumandalarının klasmanı ve piyasası belli.Siz Ford Focus ararken birisi gelip Ferrari verelim demesi aynı şey ?! Yazdığım kumandalardan da ne kadar bütçe ayırdığım tahmin edilebilir diye düşünmüştüm çünkü bunu düşünebilmek için muhteşem yetilere sahip olmak gerekmez.

Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.

Benim size bunu yazamdaki sebep, arıyorum ilanınızın altında şu şu kumanda arıyorum yazmıssınız. sıfır alıp kullanmayıp sıfır fiyatınıda isteyenler olabilir elbette, siz nekadar bütçe ayırdıgım anlasılır deyip kesip atmıssınız, Benim size önerim sadece tavsiyeydi. "bu kumandaları kırık bozuk çizik olmayan sorunsuz 250TL ye kadar alabilirm" diye belirtebilirsiniz demek istedim ama anladıgım kadarıyla siz size verilen tavsiyeleri yanlış anlıyosunuz. Arayışınızda size başarılar dilerim :saygilar:

Kumanda arıyorum

Dalgaya vurmak en güzeli Cengiz hocam :) Fazlasına gerek yok...

Kumanda arıyorum

Ama çatarsan anlarsın

Kumanda arıyorum

çatarım çatarsın çatar çatarız çatarsınız çatarlar :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...