murat sandık' Alıntı:arzu ederseniz yurnigy 9x var alıcı ve kumanda arkadaşımdan kardeşim için almıştım hiç kullanmak nasip olmadı.sıfır sayılır sadece kutusu yok neden derseniz arkadaşımdan kullancam diye aldım ondada yoktu farketmez dusundum fiat 225 tl olur.
Ümit Piriştina' Alıntı:selamlar,
FlySky FS-TH9X kumanda var ,yeni sayılır,yozgat funlydan bir ay sonra almışdım
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ali Peker' Alıntı:Arkadaşlar, ilgi için teşekkür ederim ama lütfen mantıklı tekliflerle gelin. Radiolink 9 un sıfırı 400 TL lira zaten. 400 lira verebilcek olsam zaten bu başlığı açıp 2. el fiyatlara bakmazdım. Ha 10.ooo liralık kumandayı 1000 liraya vericek olursunuz o başka
cengiz okkalı' Alıntı:Ali bey ozamn acıklamanızda aradığnız kumanda için butcenizi de yazın ,satacak olan özelden iletişime gececek arkadaşlar ona göre size teklif versin.
Ali Peker' Alıntı:Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.
Ali Peker' Alıntı:Yazdığım kumandalarının klasmanı ve piyasası belli.Siz Ford Focus ararken birisi gelip Ferrari verelim demesi aynı şey ?! Yazdığım kumandalardan da ne kadar bütçe ayırdığım tahmin edilebilir diye düşünmüştüm çünkü bunu düşünebilmek için muhteşem yetilere sahip olmak gerekmez.
Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.