Kumanda arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flyinhigh

Yeni Uye
Selamlar.

Turnigy 9x , FlySky FS-TH9X yada Radiolink AT-9 arıyorum.

Kumanda arıyorum

selamlar, flysky kumanda başka arkadaşa satılmışdır ,ilgi için teşekkürler

Kumanda arıyorum

Yurt dışı fiyatlarını biliyorum inceledim bir süre. Fotoğraflar gelince tekrar konuşalım lütfen.

Kumanda arıyorum

arzu ederseniz yurnigy 9x var alıcı ve kumanda arkadaşımdan kardeşim için almıştım hiç kullanmak nasip olmadı.sıfır sayılır sadece kutusu yok neden derseniz arkadaşımdan kullancam diye aldım ondada yoktu farketmez dusundum fiat 225 tl olur.

Kumanda arıyorum

Bence rakamları özelden yazsanız daha iyi olur gibi geliyor. Birden fazla teklif olunca kırgınlık olmasın. :saygilar:

Kumanda arıyorum

Tevfik bey teşekkürler ,benim dalgınlığım :saygilar:

Kumanda arıyorum

murat sandık' Alıntı:
arzu ederseniz yurnigy 9x var alıcı ve kumanda arkadaşımdan kardeşim için almıştım hiç kullanmak nasip olmadı.sıfır sayılır sadece kutusu yok neden derseniz arkadaşımdan kullancam diye aldım ondada yoktu farketmez dusundum fiat 225 tl olur.

Aslında güzel fikir ama hem istanbul dışı hem kutu yok riske girmeyi gözüm kesmedi. Teşekkürler.

Kumanda arıyorum

Ümit Piriştina' Alıntı:
selamlar,

FlySky FS-TH9X kumanda var ,yeni sayılır,yozgat funlydan bir ay sonra almışdım

Selamlar Yozgat Funfly ne zaman oldu bilmiyorum. Kumanda ile ilgili detayları mesaj atarsanız sevinirim.

Kumanda arıyorum

Arkadaşlar, ilgi için teşekkür ederim ama lütfen mantıklı tekliflerle gelin. Radiolink 9 un sıfırı 400 TL lira zaten. 400 lira verebilcek olsam zaten bu başlığı açıp 2. el fiyatlara bakmazdım. Ha 10.ooo liralık kumandayı 1000 liraya vericek olursunuz o başka ;D

Kumanda arıyorum

Arkadaşlar tekliflerinizi, değerlendirmeleriniz ve konu ile ilgili tüm özel soru ve cevapları lütfen ÖZEL mesaj olarak paylaşın.

Kumanda arıyorum

Ali Peker' Alıntı:
Arkadaşlar, ilgi için teşekkür ederim ama lütfen mantıklı tekliflerle gelin. Radiolink 9 un sıfırı 400 TL lira zaten. 400 lira verebilcek olsam zaten bu başlığı açıp 2. el fiyatlara bakmazdım. Ha 10.ooo liralık kumandayı 1000 liraya vericek olursunuz o başka ;D

Ali bey ozamn acıklamanızda aradığnız kumanda için butcenizi de yazın ,satacak olan özelden iletişime gececek arkadaşlar ona göre size teklif versin.

Kumanda arıyorum

cengiz okkalı' Alıntı:
Ali bey ozamn acıklamanızda aradığnız kumanda için butcenizi de yazın ,satacak olan özelden iletişime gececek arkadaşlar ona göre size teklif versin.

Yazdığım kumandalarının klasmanı ve piyasası belli.Siz Ford Focus ararken birisi gelip Ferrari verelim demesi aynı şey ?! Yazdığım kumandalardan da ne kadar bütçe ayırdığım tahmin edilebilir diye düşünmüştüm çünkü bunu düşünebilmek için muhteşem yetilere sahip olmak gerekmez.

Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.

Kumanda arıyorum

Ali Peker' Alıntı:
Bu forumda şunu fark ediyorum bazı arkadaşlar iş yerinde,evde ses çıkaramayanlar burda rahatlıyor gibi birazcık. Ne bu ya atarlar her yerde. Konuları okuyorum iki satırabir millet bir birine atar yapıyor sanki Align yönetim kurulu toplantısı var.

Şimdi bir Yönetici olarak ben size detaylı bir cevap veririm ama muhtemelen sizin gözünüzde ben de atar yapan birisi olacağım (Eğer hala olmadıysam tabii ki)

Eğer bu forumdan istifade etme gibi bir niyetiniz var ise, size sadece biraz daha dikkatli ve polimik yaratmayacak ifadeler kullanmaya davet ediyorum Ali Bey.

Kumanda arıyorum

Ali Peker' Alıntı:
Yazdığım kumandalarının klasmanı ve piyasası belli.Siz Ford Focus ararken birisi gelip Ferrari verelim demesi aynı şey ?! Yazdığım kumandalardan da ne kadar bütçe ayırdığım tahmin edilebilir diye düşünmüştüm çünkü bunu düşünebilmek için muhteşem yetilere sahip olmak gerekmez.

Ali bey fazla ön yargılı değilmisiniz? Size ferrari ile kıyaslanabilecek bir kumanda önerisi gösterirmisiniz mesajlarda ? Size önerdikleri kumanda modelcilikte kullanılan en alt seviye kumandalardan. Taranis futaba önerisi göremiyorum konularda. Alacağınız kumanda ya turnigy ya da flysky dır. Fiyat uygun gelirse alırsınız uygun değilse araştırmaya devam edersiniz. Başka konulara bakarak, eğer konunun içinde değilseniz ki değilsiniz kanıya varmanızda yanlış olur. Atar matar yok forumda. aksine yardımlaşma bilgilendirme var.

Kumandaya gelecek olursak

Bunlara bakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...