Korku Filmi Gibi Geçen Mutlu Sonlu Bir Uçuş Macerası
Allah razı olsun. Mal canın yongasıdır üzüldüm o an tabi şuan nerede napıyor nasıl uçuyor. nereye düşecek acaba falan elinizde kumandayla kalıyosunuz. bi yandanda kısmen rahattı içim çünkü yerleşim yerine uzaktım. Failsafe çok önemli ben asla test etmeden çıkmam ama nasıl olduysa kendi başına inmiş bir yere. Bu durumda Gps demekki çalışmıyormuş ben bunu anlıyorum.
Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:Gerçekten tek solukta okunan sürekleyici, sürükleyici olduğu kadar da korkutucu bir durum.
Allah'tan insanlara zarar gelmemiş, size veya bir başkasına. Drone kullandığım için benim de başıma benzer bir durum hazır CX-20'de geldi. Ama return to home sayesinde kurtardım. O da son aşamada.
Tekrar büyük geçmiş olsun.
Allah razı olsun. Mal canın yongasıdır üzüldüm o an tabi şuan nerede napıyor nasıl uçuyor. nereye düşecek acaba falan elinizde kumandayla kalıyosunuz. bi yandanda kısmen rahattı içim çünkü yerleşim yerine uzaktım. Failsafe çok önemli ben asla test etmeden çıkmam ama nasıl olduysa kendi başına inmiş bir yere. Bu durumda Gps demekki çalışmıyormuş ben bunu anlıyorum.