KomHavk - RCKolik Duvar Saati FINAL Sipariş Listesi
Arkadaşlar , saatler yola çıktı, elimden gelen itina ile paketledim , artık kargoda çalışan beyefendilerin insafına kaldı herşey , umarım hasarsız ve sağlam olarak teslim alırsınız.
Bu üretim beni zaman anlamında oldukça zorlasa da , forum ortamı ve kardeşliği bakımından, elimden birşeyler geldiyse, kendi adıma çok mutlu oldum.
Umarım aynı mutluluğu , ürünler elinize geçtiğinde sizler de hissedersiniz.Herkese gösterdiği ilgi ve sabır için teşekkür ediyorum.
Bu arada , basit birkaç hatırlatma yapmadan edemiyeceğim, saatler Mehmet kardeşimin dediği gibi sert beyaz foamborddan imal edildi.Yani deneme amaçlı bile olsa sıktırmayınız ve parmağınızla ezmeye çalışmayınız(insan psikolojisi, çok başıma geldi de, dürtmeden duramıyor insan
)
Bir başka hatırlatma, saatin kadran kısmı cam korumalı olmadığı için , saati ayarlamak için bazı bilmeyen arkadaşlar, akrep yelkovanı eliyle manual olarak oynamaya kalkabilir, liütfen saati arka kısmındaki makinasının üzerindeki kırmızı yuvarlak plastik düğmesi ile ayarlayalım.Zira makinalar dijital akar saniye, içinde eski duvar saatlerindeki gibi şanzuman bulunmuyor malesef...
..Ya Hakan biz o kadar da saf mıyız diyenlerinizi duyar gibiyim ama bunları çok yaşadım ben yine yazayım istedim.
Neyse;
herkes güle güle kullansın , zamana baktıkça forum kardeşliğimiz hatırlansın dileklerimle.....