Türker Akgün
Moderator
Komhavk RC Arslanbey Saha Uçuş Kuralları
Ben pek kendi tecrübelerimden bahsetmeye gerek duymuyorum ama tahmin edersinki en basit bakış açısıyla bile sadece modelcilikle uğraşıyor olmamız hepimizin başlı başına belli bir birikim sahibi olduğumuzu göstermeye yeter diye düşünüyorum.
Dediğin gibi bunları sahada konuşup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Halil kardeşim değerli tecrübelerinden faydalanmayı elbette hepimiz çok isteriz ve emin ol faydalanacağızda.Halil Ustun' Alıntı:Müsadenizle bi kaç tecrübemi aktarayım Eğitim Bilimleri Derneğini kurup ve işi bitince kapattım, bu aralar pasif de olsam 2500 üye ve 100 binin üzerinde post atılan stiloturkiye.com forum sitesinin kurucuları ve yöneticileri arasında bulunuyorum, avrupanın en büyük chopper kuluplerinden olan Turkchopper üyesi olarak gerek motorla gerek stilocularla bir çok yere topluca sürdük ve sürmeye devam ediyoruz vs...
Ben pek kendi tecrübelerimden bahsetmeye gerek duymuyorum ama tahmin edersinki en basit bakış açısıyla bile sadece modelcilikle uğraşıyor olmamız hepimizin başlı başına belli bir birikim sahibi olduğumuzu göstermeye yeter diye düşünüyorum.
Aklına pek yatmayan şeyler olmuş anlaşılan. Makul olduğu ve güvenlik problemi yaratmadığı sürece fikirlere açık bir ortamımız var diye düşünüyorum. Fikirlerini söyledin diye hiçbirimizin sana kırılıp, güceneceğini zannetmem.Halil Ustun' Alıntı:Başka alıntılarla da yapmıştım ama KOMHAVK sevgimden siliyorum, kalvye dili yanlış anlaşılmaya çok müsait. ... Kırımsız uçuşlar, Sahada görüşmek üzere...
Dediğin gibi bunları sahada konuşup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.