Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler abi
Ayar sıkıntısından uçamamak, rodaj yapmak, muhabbet döndermek güzel de en önemlisi YATIR la aranızı düzeltmeniz olmuş bence abi
Videoları yine paylaşmadan önce yüklendikçe izledim Teşekkürler Mehmet abi..
Not: Goblin 7s çevrim videosunu da konusu yayınlanmamış olsa da izledim. Aynen dediğim gibi, ülkede 7s kullanıcısı bi Emre abi bir de seni tanıyorum. Senin durum Logo800 den ötürü, Emre abinin durum da almış bulunduğu iki Thunder pilden ötürü... Şartlar öyle yönlendirmiş diyelim, mevcut akımın o tarafa kaymış olmasından dolayı değil, en azından "henüz" PL8 de şu durumda fazladan verilen 65 dolar demek oluyor benim için..
Her anlamda uzuntulu olup, canimizin acidigi ve sikiltigi su gunlerde, biraz kafa dagitalim diye uzun bir ara sonra Arslanbey ucus alanina gittik. Bu bulusmaya Mustafa ve Muratin isleri oldugu ne yazik ki katilamadilar.
Son zamanlarin en guzel haberini ise sahaya gidince aldik. Artik bizim de gunesten korunacak sabit bir golgeliyimiz var
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Buluşmanın haberini bile almak öyle güzel moral verdi ki , anlatamam...Ben gerekli tüm hazırlıklarımı yapmama rağmen bugün uçuşa gitmedim , gidipte uçabilen , üstelik böyle güzel görseller sunabilen siz değerli kardeşlerime minnettarım.
Gölgeliğiniz harika olmuş , şu sıcak günlerde herhalde ilaç gibi gelmiştir.Yapanların emeklerine sağlık, varlığında kıymeti bilinmiyor ama , bizim buradaki gölgeliğimizi üç beş ayyaş tayfası parçaladıktan sonra , alanda gölgelik bir çadır olmamasının ne kadar zor bir durum olduğunu , en iyi benim gibi açık alanda kalmak zorunda olanlar anlar...