Kısa bir süre için sizlere veda ediyorum :)

Can Sismaneli

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Çok değerli abilerim ve kardeşlerim;

Okulu bitirdikten sonra, hayat koşturması, iş güç derken sıra geldi "Vatani Görevimizi" tamamlamaya. Bu nedenle önümüzdeki hafta, 6 ay süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Çok sevdiğim hobime ara verirken; bu hobiye her geçen gün daha da çok bağlanmamı sağlayan, her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmeme vesile olan tüm RcKolik ailesine veda etmek istedim. :)

Değerli tecrübeleriyle yanımda olan, samimi, sıcak ve hoş sohbetleriyle bir aile gibi hissettiren tüm abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu günler ve bol keyifli uçuşlar diliyorum.
Dönünce tekrar görüşmek dileğiyle. Hakkınızı helal edin. :)

Eğitim Birliği: 5.JANDARMA.EĞT.A.K.LIĞI / KASTAMONU
Usta Birliği: İL JANDARMA.K.LIĞI / DİYARBAKIR

Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel Can. Düşündüğünden çabuk geçiyor 6 ay :) Şimdiden hayırlı tezkereler. Dönüşünde hala sezon devam ediyor olacak :thumbup:

Can hayırlı teskereler :)

Bizden tarafa helal olsun ve şimdiden hayırlı teskereler Can :) Güle güle git, güle güle gel :thumbup:

Hayırlı tezkereler kardeşim. Güle güle git, Güle güle dön inşallah

Hayırlı tezkereler :)

Hayırlı teskereler Can :)

Dönüş temmuza doğru, havalar tam uçmalık olur. Seni arazide bekliyor olacağız :)

Hayırlı teskereler Can :) Şafak 1 sene yaptı 15 gün sonra geliyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık valla :)

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. :saygilar:
Yeniden aranızda olabilmek ve tekrar uçabilmek için dönüşü iple çekeceğim. :)

Hayırlı teskereler Can, güle güle git güle güle gel.

tapatalk ile gönderildi

Sevgili kardeşim güzel bir altı ay sonrası inşallah biz de burada seni bekliyor olacağız. Şimdiden hayırlı olsun.

Esas siz hakkınızı helal edin Can abi.Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin inşallah.Hayırlı teskereler.