Kim Nerede Tatilde :)

İzmir deyim. Birkaç gün daha... Bursaya dönüp ordan eskişehire geçeceğim. Haftaya biraz iş sonra biraz bursa daha... Değişik bi izin planlaması oldu.

Sanırım en yakın buluşma Yozgat olacak. Artık orda hasret gideririz :)

Ben gidiyorum, geliyorum. Yaz gelince yarı evde, yarı tatilde. Sağolsun hanım gezdiriyor, bir zamanların acısını çıkarıyoruz. :) Ne zaman nerede olacağım pek belli olmuyor, fırsat buldukça da uçuşta. :)

Maaile Edirne, Erikli tarafına gittik. Oyuncaklarımdan :D bazılarını götürdüm...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tek kişi olmanın verdiği çekinceye rağmen sene içinde hiç fırsatını bulamadığım kadar uçtum. Quanum V2 gözlük, bu uçuşlar sırasında gayet iyi bir not aldı...

Yukarıdaki fotoğrafta ise denizden eve getirdiğimiz için trip yapan kızımı ve onun uzaktan kumandalı modeli!!! :lol: olan beni görebilirsiniz. "Ge" deyince yanına gelip gezdirme, "khh" deyince kucağa alma, "Ah" deyince de eğlendirme komutlarını yerine getiriyoruz :D.

Etkinlik oranim dustugunden beri Alanyadayim,iki gune döneceğim. :)

Zafer SAHIN' Alıntı:
Maaile Edirne, Erikli tarafına gittik tatile. Oyuncaklarımdan :D bazılarını götürdüm...

Tek kişi olmanın verdiği çekinceye rağmen sene içinde hiç fırsatını bulamadığım kadar uçtum. Quanum V2 gözlük, gayet iyi bir not aldı bu uçuşlar sırasında...

Yukarıdaki fotoğrafta ise denizden eve getirdiğimiz için trip yapan kızımı ve onun uzaktan kumandalı modeli!!! :lol: olan beni görebilirsiniz. "Ge" deyince yanına gelip gezdirme, "khh" deyince kucağa alma, "Ah" deyince de eğlendirme komutlarını yerine getiriyoruz :D.

Maşallah , maşallah , Allah bağışlasın Zafer hocam , daha konuşmadan bizlere kumanda etmeyi çok iyi biliyorlar değil mi....... :laugh:
Bu arada oyuncakların da maşallahı var , uçanı da yüzeni de , karada gideni de , hepsinden de var........ :bravo:

Zafer SAHIN' Alıntı:

Yanaktan bir makas isterim! Allah bağışlasın!

Oyuncaklar da ufaklikta şahane Zafer Hocam :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tatilde de olsam çalışmaya devam. :laugh:

Arda Erkan' Alıntı:
Tatilde de olsam çalışmaya devam. :laugh:
Iste başarının sırrı, çalışmak çalışmak çalışmak. Helal olsun kardeşim, harikasın :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zafer hocam bu küçük hanım efendiyi birgün Yuvacık'ta da görür müyüz acaba ? Maşallah nazar değmesin çok tatlıymış. :thumbup:

Ebeveynler zaten doğuştan RC, senin kız gelirse benim transmitter'ı (doruk) da getiririm sahaya. :lollol: :lol: :lol: