Kim Nerede Tatilde :)

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Ramazandı bayramdı derken şimdi de YAZ TATILI dönemime girdik.

Bunu zaten forumdaki aşırı hareketlilikten :lollol: ve bazı demirbaş üyelerimizin sessizliğinden çok rahatlıkla anlayabiliyoruz :laugh: :D

Peki bu arkadaşlarımız şu an nerede ? Bari bu konuya 1-2 kelam yazsınlar da kendilerinden bir ses almış olalım :D

Valla benim tatilim yok , eylül ayının ortasında İstanbula gideceğim orda da buluşmalara devam , hatta fırsat olursa sizin yanınıza da gelmek isterim Mehmet abi :thumbup:
Karadeniz tarafına tatile gelen varsa bekliyorum kesinlikle bize uğramadan kaçmasınlar :laugh:

Benimde malesef işim gereği yaz tatilim olamıyor :( eşim ve çocukları gönderiyorum bekar vaziyette çalışmaya devam. Tatil için kurban bayramını ve sömestrı dört gözle bekliyorum ;D

Arkadaşlar , sizler güzel güzel tatilinizi yapın, biz hem çalışıp , hem forumdaki nöbetimizi layıkıyla tutmaya çalışıyoruz :thumbup: , her şey sizin rahatınız için :lol: :lol: :lol:

Ben şu an Ayvalıktayım. 5 gün sonra ayrılıyorum. bodrum, didim, pamukkale, antalya var sırada. Sonra da Mardine yani evime döneceğim. Ve helime kavuşacağım inşallah.
Çalışanlara kolaylıklar tatilcilere de iyi eğlenmeler diliyorum

Tatilmi, :rolleyes: nasıl oluyo. ??? Biz kim tatil kim daha çok ekmek yememiz lazım tatil yapmak için. ;D

Valla ben bu hafta itibari ile 3 hafta yokum.Tatil süreci başlıyor. Ama 13 ağustosta kısmet olursa istanbulda olacam.giderken goblin 380 i de götürecem. Kısmet olursa ismail kardeşim ile birlikte hafta sonu oradaki arkadaşlar ile bulusma olacak. Hayırlısı bakalım.

Ben şu an memleketteyim yani Elazığ'dayım, bisiletle uzun yol denemeleri yapıyorum. V931 paramparça olmasaydı gittiğim yerlerde onu da uçuracaktım (olayı anlattığım sayfa ) ama neyse tatilim nasıl geçiyor'u şöyle yazayı/:
Elimde hiç model olmadığı için büyük bir eksiklik hissetmekle beraber, birgün gün boyu savaş oyunu oynayıp acemilerin oyunu bırakmasına sebep oluyorum başka bir gün elime İngilizce gramer kitabını alıp seviyemi C1'e yükseltmeye çalışıyorum, başka birgün köyde rekor sevitede yavaş interneti bırakıp tabiatın tadını çıkarıyorum, başka birgün bisikletle günü birlik gezi yapıyorum, başka bir gün trafiğe kapalı yollarda bisikletle hız rekorumu kırmaya çalışıyorum(53 km/sa), başka bir gün evde kimse olmadığı gün boyu evde kargo nöbeti tutup gelen yeni oyuncağımın tadını çıkarıyorum...
Demem o ki güzel bir tatil geçiriyorum.

Bende bu yıl ikinci çocuktan dolayı çıkamadım tatile. Ufaklık gelsin inşallah bir sonraki yıl nasip olursa çıkacağım :laugh:

Bende şuan Isparta gençlik kamplarındayım tatil gibi geçiyor yarın bitiyor eve dönüyorum Çocuklarınızı bu kamplara göndermenizi tavsiye ederim 22 yaşına kadar herkes katılabilir

Ben didim-akbuk tarafindaydim, birkac gundur canakkaledeyim. Yarin donuyorum

Didimde internetle ilgili baya sorun yasadim, 3g cogu yerde yoktu. Canakkale merkezde sorun yok, ama surekli gezmece :) donunce bomba gibi donerim [emoji1]

Emre Kaman' Alıntı:
Didimde internetle ilgili baya sorun yasadim, 3g cogu yerde yoktu. Canakkale merkezde sorun yok, ama surekli gezmece :) donunce bomba gibi donerim [emoji1]
Bundan eminiz zaten Emrecim :halay:

Evrim SUTEL' Alıntı:
Bu aksam itibari ile tatile girdim lakin nereye gitsem karar veremedim,
Bu durum ender de olsa benim de basima geliyor, zor bir durum Evrim. Ne diyelim kolay gelsin ve simdiden iyi dinlenmeler ;)