Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belden aşağı vurmakla ne ilgisi var, gurur duyduk Sümer Abi. Aramızda kaç kişi televizyona bir yayına katılmıştır, üstelik bir konuda uzman kişi olarak.
Yalnız o maketi yapan arkadaşlarla nasıl bir sohbet ettin yayın öncesinde çok merak ettim açıkçası. Her zamanki gibi yine mütevazi davranıp " bende maketlerle uğraşıyorum, yapan arkadaşlarla konuştuk biraz " demişsin, seni tanımayan birinin aklına plastik maketler falan gelmiştir muhtemelen.
Gerçi maketede şöyle bir baktım da sağına soluna iki tane daha tahta çaksak işte oldu sana uçak
Belden aşağı vurmanın kralı Karakaya'dan bekliyorum hala Japon sitesinin linkini. Nasıl olduysa bu sefer es geçti!
Haa iki yana kanat çakmaya gelince... Senin tepene de bi vantilatör taksak oldun heli...
Bak kaşıntı için sana kortizonlu krem önereyim.
Belden aşağı vurmanın kralı Karakaya'dan bekliyorum hala Japon sitesinin linkini. Nasıl olduysa bu sefer es geçti!
Haa iki yana kanat çakmaya gelince... Senin tepene de bi vantilatör taksak oldun heli...
Bak kaşıntı için sana kortizonlu krem önereyim.
Abi madem bekliyorsun, senin hayal kırıklığına uğratmayalım Hem bu vesile ile aramıza katılanlar da bilgilenmiş olsun
------------------------------------------------- ALINTIDIR-----------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sümer abim, seni neden çok sevdiğimi şimdi daha net anladım. Demek ki helici heliciyi görünce hissediyor
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yaş icabı Mehmet yarım asır geride kaldı zaten 3d hicbir zaman bana cazip gelmedi sadece scale helilere merakım var onun dışında da warbird ler beni cezbetmistir .
Yaş icabı Mehmet yarım asır geride kaldı zaten 3d hicbir zaman bana cazip gelmedi sadece scale helilere merakım var onun dışında da warbird ler beni cezbetmistir .