[Kampanya]: Türker Akgün Moduna Geri Dönsün!!!

Türker abi tekrar mode 2'y geçerse zaten pilotajı katlar. Oh bee dünya varmış diyecektir. ;D

Kampanyayı ben de destekliyorum. :saygilar:

[emoji3] türkek abi mode 2 de yenı teknıkler ögrendim mode 2 ye geç tiyoları verıcemm[emoji1] [emoji1] [emoji1]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir SARIYILDIZ' Alıntı:
Türker kardeşim, mode 1 mi olur 2 buçuk mu olur bişey olsun artık. Yahu sahaya geliyorum, seni orada görünce ayrı bi seviniyorum, ama diyorsunki mode 1 :laugh: Hevesim kursağımda kalıyor. Malum senede 2 kez izin ya oluyor ya olmuyor. Bence son bi deneme yap, kesin kararını ver. 1-2 hiç farketmez. Senide uçarken görelim artık. Özledik...
Kadir kardeşim teşekkür ederim güzel yorumun için. Valla bu gidişle söylediğin gibi galiba Mode 1 (buçuk) olacak bu işin sonu. :lollol:

Ne olursa olsun beraber olsun inşallah. :halay:

Arda Erkan' Alıntı:
Türker abi tekrar mode 2'y geçerse zaten pilotajı katlar. Oh bee dünya varmış diyecektir. ;D
İnşallah Arda'm. :laugh:

Mustafa TEMURALAY' Alıntı:
[emoji3] türkek abi mode 2 de yenı teknıkler ögrendim mode 2 ye geç tiyoları verıcemm[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ahhhh Mustafa ahhhh. Bu işi zaten sen açtın benim başıma. :lollol: :lol:

Artık tüyo mu vereceksin ne yapacaksın bilemiyorum bu işi toparlaman lazım. :laugh:

Ama ne yalan söyliyeyim doğrusu çok merak ettim bu tüyoları. :D

Çileni doldurdun artık Türker abi, yetsin bu kadar :D Mode2 de anlatılmaz yaşanır bi ferahlama olacak zannımca :)

Mustafa TEMURALAY' Alıntı:

Evet Mustafa aslında tüm iş senin başının altından çıktı, Yozgat dönüşü yolda :laugh: Madem sen başlattın, sen bitir artık :lollol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet Mustafa aslında tüm iş senin başının altından çıktı, Yozgat dönüşü yolda :laugh: Madem sen başlattın, sen bitir artık :lollol:
[emoji1] [emoji1]
Tamam abı o iş bende türker abi dumanı gördümü dayanamaz [emoji1] [emoji1]