Berkay Eğmür
Tecrübeli Uye
[Kampanya]: Fastlad'de Cyber Monday İndirimleri. Tüm kumanda ve FBL lerde %15...
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım abi fakat ben dx6i alirken midlandtan 8 kusur pound kargo odedim fakat fastlad 23 kusur cıkartmisti o yuzden soyledim benRasim Öztürk' Alıntı:2007gr olduğundan, o 7gr yüzünden standart postanın dışına çıkıyor. UPS/DHL ile de 23 pound küsür...
Yalnız şöyle birşey var, fastlad sistemde ağırlıklar tanımlı ve sistem izin vermiyor ağır bir paket için ucuz bir kargo seçmeye... Midlandde ise sistemde böyle bir ayarlama yok. Ben Logo550sx midlandden aldım. Tabii checkout ekranında airmail 8,33 pound görünce atladım hemen. Sonradan adamlar mail attı, kutu fazla büyük ve ağır. O yüzden std airmail ile gönderemiyoruz, ups ile göndereceğiz ama şu kargoyu 25 pounda tamamlayın diye. 16,67 pound daha ödedim gönderdikleri link aracılığıyla ve ups ile geldi.
Sürprizlere açık yani o dediğin kargo olayı, benim birebir yaşadığım durum ortada. Düşünen önce mail atsın adamlara, gerçekten gönderiyor musunuz normal posta ile diye teyit alsın
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi