Kaliteli Uçuş Videosu Paylaşım Tiyoları : FPS, Bitrate Seçimi
Abi kriterlerini belirlemen çok iyi olmuş, seçim yapmamız kolay olacak.
Ama öncelikle maximum çıkabilceğin rakamı öğrenmem lazım, ona göre öneride bulunayım.
Emre Kaman' Alıntı:Peki arkadaşlar, bit hızlarını, fps'leri gördük, tanıdık. Peki hangi makine? Ben kendi makinemi neredeyse 1 yıl oldu satalı, 6-7 aydır bir makine alacağım diyip duruyorum, ama hala daha alcağım Ne alayım? Bana lazım olan özellikleri şöyle bir sıralarsam;
- Yakın ve uzak çekimler için sürekli lens değiştirmek bana pratik gelmiyor, en azından sahada tek lens ile idare edebilmeliyim. Bu açıdan 18-135 gibi bir lens işimi görebilir. Ancak eşimin işine de yaraması için yakın çekimlerde de kullanılabilecek bir makine lazım.
- Sahada havadaki modeli netlemek en büyük sıkıntılarımızdan biri, bunun önüne geçmek için hangi parametresi kuvvetli bir kamera almalıyız?
- Harici bir mikrofon girişi olması ve mümkünse döner ekranı olması da eşimin kullanımı açısından önemli olacaktır.
Bu özellikleri destekleyecek DSLR veya SLR veya adını bilmediğim türlerde kameralar önerebilir misiniz?
Abi kriterlerini belirlemen çok iyi olmuş, seçim yapmamız kolay olacak.
Ama öncelikle maximum çıkabilceğin rakamı öğrenmem lazım, ona göre öneride bulunayım.