Mehmet Kucuksari
Administrator
Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: İzmir'den Selam
Şahsen benim 6 ay ve 2 kırıma mal oldu.
Henüz tüm yönleri de çözebilmiş değilim.
Fırsat olmadı ama yakında açık bir günde dışarda Invert testini Türker kardeşim ile yapacağız inşallah. Ben de merak ediyorum performansı.
Ama şu kadarını söyleyeyim, 3D uçuşu bu model ile yapamayacaksın. Beğenip yenisini alırsan belki. Dedim ya fazla şey beklemeyelim küçücük şeyden
"fbl100 ve blade mpcx- V922" parça uyumu ve fiyatları ile ilgili yakında bir konu açacağım. Ama zaten en ucuzu V922, orası kesin
Canopylerimi ben de çok seviyorum. 2012 yılında aldığım en güzel şeyler. Beğendiğin ve benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim
Invert için yaklaşık 3 ay sim çalışmak gerekiyor. Genel kanı bu. Bunu 2 haftada çözenlerde var tabiiki. Kim bilir belki de sen de onlardansındırBerkay35' Alıntı:Yani 1-2 invertbunda hevesimi alayım 450 de zor olur
Abi bu fbl100 ve blade mpcxin bütün parçaları v922 ile uyumlu mu . Bir de abi yeri değil ama diyemeden edemiycem senin şu modellerin canopylerine hastayım hele şu gri olanlara nazar deymesin
![]()
Fırsat olmadı ama yakında açık bir günde dışarda Invert testini Türker kardeşim ile yapacağız inşallah. Ben de merak ediyorum performansı.
Ama şu kadarını söyleyeyim, 3D uçuşu bu model ile yapamayacaksın. Beğenip yenisini alırsan belki. Dedim ya fazla şey beklemeyelim küçücük şeyden
"fbl100 ve blade mpcx- V922" parça uyumu ve fiyatları ile ilgili yakında bir konu açacağım. Ama zaten en ucuzu V922, orası kesin
Canopylerimi ben de çok seviyorum. 2012 yılında aldığım en güzel şeyler. Beğendiğin ve benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim