Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok Güzel Buluşma Olmus Aranıza işimden Dolayı Katılamıyorum Ama Sıkı Takipdeyim
Tamer Abim Hayılısı Olsun Yeni Modelın iyi Günlerde Kullan
Kadir Abi Sende Cok Güzel Ucmussun Kırımsız Ucusların Olsun İns.
Berkay Sana Gelince Herzamanki Gibi Fenalardasın Bugun Sakin Ucmuşsun Öle Gözüküyor Diğer Ucuşlarına Göre ama Herzamankı Gibi Süpersin HACI Sennde Pallerin Hiç Yere Deymesin İnş
Yine güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz[emoji106]Tamer yeni modelini bilmiyordum ya da unuttum kardeşim
Hayırlı olsun çok güzel tercih
Güle güle kırımsız uçur
Tesekkurler Ibrahim abi Tamer abi aldıgını bizden bile sakladi [emoji1] [emoji1]
Mustafa Çoban.' Alıntı:
İzmir ekibinin maşallahı var Erhan Reisin açtığı çim biçme sezonuna Berkayla devam ediyoruz, Kadir üstad sende maşallahın var pro flip denemeleri felan.
Paylaşım için teşekkürler, yine İzmir'e yakışır bir buluşma olmuş.
Tamer 570 hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde keyifle uçurursun inşallah.
Ne çekti bu Forza Berkay'dan be ne çekti... Yine maşallahın var kardeşim, yak pilleri aynen devam. [emoji106]
Kağan'ın uçuşta gayet güzeldi, hepinizin eline sağlık.
Videoları şimdi izleyebildim. Berkay hemen Overspeed uçuşlara ilave etmiş Kadir'in özellikle invert uçuşları iyice oturmuş Harikasınız İzmir ekibi, sizinle gurur duyuyoruz
Videoları şimdi izleyebildim. Berkay hemen Overspeed uçuşlara ilave etmiş [emoji106]Kadir'in özellikle invert uçuşları iyice oturmuş Harikasınız İzmir ekibi, sizinle gurur duyuyoruz