[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)
Bu hafta yine sancaktepe team olarak güzel ve keyifli bir buluşma gerçekleştirdik.Çok fazla uçuşlar yaptık yani günün sonunda pert olduk diyebilirim uçuş yapmaktan
Bu hafta ki süprizimizi de yaptık, çok süpriz yapamadık gerçi açığa vurduk kendimizi Mehmet abinin yardımlarıyla
Mustafa atabek kardeşimiz dış görevinden döndü ve hızlı bir şekilde uçuşlara başladı artık uçuşlar biraz daha hız alır.Tekrar burdan bir vesile ile Mustafa kardeşimize hoşgeldin diyorum.
Günün özeti:
Keyifli bir gün oldu, yanlız erkan abi için biraz şansı yolunda gitmeyen bir gün oldu. 500L setup yaptık herşey çok güzel falan modeli kaldırdım madein için, ıdle 2 geçtim kuyruk ilk güZel tuttu sonrasında hızla model etrafında dönmeye başladı. Neyseki soguk kanlı olmayı başardım, motor devri iyice yavaşlayana kadar havada tutmayı sağladım ve kırımsız modeli indirmeyi başardık çok şükür. Kuyruk servosu gitmiş arkadaşlar, neyseki model kırılmadı
Sonrasında erkan abi 600 ile uçuş yapmaya başladı ve oldu ise model birden yere çakıldı, neyseki sadece iniş takım ayakları kırıldı.Neyseki bu maceralardan sonra fazla bir kırım raporumuz çıkmadı bu günüde böyle atlattık.
fotolar gelsin
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol